Inschrijvingen activiteiten Sterk in je werk week geopend

De activiteiten van de Sterk in je werk week zijn geopend voor inschrijvingen! Dat betekent dat zorg- en welzijnsprofessionals van onze leden zich vanaf vandaag kosteloos kunnen aanmelden voor een van de workshops en inspiratiesessies, die in het teken staan van het thema ‘Mentale Fitheid’. Aanmelden kan via het Zorg en Welzijn Plein.

Ruim aanbod van activiteiten

Toolkit

Om de activiteiten van de Sterk in je werk week onder de aandacht te brengen bij jouw medewerkers, hebben we speciaal voor jou een toolkit ontwikkeld. Hierin vind je social media posts, handtekeningen, voorbeeldberichten en een korte video om te delen binnen jouw organisatie.

 

Wat kun je zelf doen?

De Sterk in je werk week vindt plaats van 14 tot en met 18 november. In die periode biedt ZWconnect, in samenwerking met zorg- en welzijnsorganisaties, een ruim aanbod van activiteiten aan. Daarnaast kun je als werkgever zelf ook stilstaan bij de mentale fitheid van je medewerker. Organiseer je een eigen activiteit? We zijn erg benieuwd! Laat dit ons graag weten, zodat wij andere werkgevers hiermee kunnen inspireren.

Zet jouw collega in het zonnetje!

Heb jij een collega die een pluim verdient? Bijvoorbeeld omdat diegene altijd klaar staat voor een ander, een steun en toeverlaat is voor het team of de gangmaker is op de afdeling? Zet diegene dan in het zonnetje tijdens de Sterk in je werk week! Vertel ons in dit formulier waarom nou juist déze collega een topper is. De tien leukste inzendingen worden verrast met een cadeau t.w.v. 50 euro!

 

Meer informatie

Heb je een vraag over de Sterk in je werk week? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk, projectleider, via renske@zw-connect.nl of 06 – 86 84 01 95.

Toolkit

Download hieronder de toolkit voor de Sterk in je werk week.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Regionale bijeenkomsten over agressie in de zorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert dit jaar tien regionale bijeenkomsten over het thema ‘Agressie en Aangifte’.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*