Waarom ZWconnect

Zonder zorg- en welzijnsprofessionals geen Zorg en Welzijn. Daarom is het cruciaal dat er nu én in de toekomst genoeg gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zijn. Om dat te bereiken zetten wij al decennialang samen met onze leden alles op alles om alle arbeidsmarktvraagstukken in Zorg en Welzijn in onze regio op te lossen.

Als brancheoverstijgende werkgeversvereniging bekijken wij de arbeidsmarkt van de kant van de werkgevers, de werknemers, het onderwijs én de overheid. En op alle niveaus: lokaal, regionaal en nationaal.

Regionaal de krachten bundelen

Grote vraagstukken vragen om goede samenwerking en lokale oplossingen. Met oog voor elke organisatie en elk individu. Daarom: ZWconnect!

Als werkgeversvereniging voor Zorg & Welzijn bieden wij je een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling in Zuid Holland. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. En dat is hard nodig! We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Wij zijn de spin in het web en zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan.

Video afspelen

Waar we mee helpen

Door deel te nemen aan een van onze diensten, projecten of netwerkgroepen, helpen we je op weg met het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken die op jouw organisatie van toepassing zijn. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops, webinars en bijeenkomsten op de thema’s instroom, behoud en opleiden. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector Zorg en Welzijn.

Benieuwd naar de plannen voor dit jaar? Bekijk hier ons arbeidsmarktprogramma.

Inzicht

Met Arbeidsmarkt in beeld zorgen we voor een constante stroom van actuele en betrouwbare gegevens. Het dashboard maakt alle relevante arbeidsmarktinformatie over Zorg en Welzijn op maat beschikbaar voor zorginstellingen, overheden, bedrijven, het onderwijs en andere geïnteresseerden.

In onze Kennisbank vindt je daarnaast actuele informatie en achterliggende documenten over de thema’s instroom, behoud, opleiden en innovatie. Zo staan er belangrijke kennissites en toolkits op en houden we je op de hoogte met relevante arbeidsmarktinformatie in de vorm van rapporten, factsheets, publicaties en onderzoeken.

'We bieden een sterk regionaal netwerk dat verbindt, kennis deelt, inspireert, activeert en faciliteert. Dat is belangrijk, want samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan.'

Hanne Wiegman

Directeur

Sluit je aan bij ZWconnect!

ZWconnect is een werkgeversvereniging die zich inzet voor brancheoverstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio’s Haaglanden, Rijn Gouwe en Nieuwe Waterweg Noord. Word lid en werk mee aan een gezonde arbeidsmarkt en kwalitatief goede zorg.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*