Contactinformatie

Heb je een afspraak op ons kantoor, maar heb je geen idee hoe je ons moet bereiken? Heb je een vraag over een project, dienst of netwerkgroep? Wil je weten op welke dagen en tussen welke tijden we bereikbaar zijn? Je vindt deze en meer informatie hieronder.

Bezoek- en postadres

Louis Braillelaan 100

2719 EK Zoetermeer

Nederland

Bereikbaarheid

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Parkeermogelijkheden

Met onze ligging vlak naast de A12, zijn we gemakkelijk bereikbaar met de auto. Direct naast ons terrein is er voldoende parkeergelegenheid. Reis je met de trein? Vanaf de stations Zoetermeer en Zoetermeer Oost loop je in tien minuten naar ons pand.

Plan je route

Vragen over deelname

Als lid van ZWconnect profiteer je van vele voordelen. Zo kun je kosteloos deelnemen aan informatiebijeenkomsten, masterclasses en workshops en zoek je via onze netwerkgroepen gemakkelijk de samenwerking met andere aangesloten organisaties.

Vragen over projecten

Met onze diensten en projecten op het gebied van opleiden, instroom en behoud, leveren we een bijdrage aan een evenwichtige arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle actuele diensten en projecten.

Vragen over netwerkgroepen

Onze netwerkgroepen hebben als doel om te leren van andere organisaties in de sector Zorg en Welzijn. We hebben meerdere groepen op verschillende thema’s, zodat er altijd wel een netwerk is waarbij je met jouw vragen aan kunt sluiten.

Vragen aan ons team

Onze medewerkers zetten zich daarom dagelijks in om de krachten in de regio te bundelen, nauw samen te werken en kennis te delen, met als doel een gezonde arbeidsmarkt te creëren. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers.

Algemene vraag? Stel hem hier!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*