Groots denken, lokaal samen doen

Zonder zorg- en welzijnsprofessionals geen Zorg en Welzijn. Daarom is het cruciaal dat er nu én in de toekomst genoeg gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zijn. Om dat te bereiken zetten wij samen met onze leden alles op alles om alle arbeidsmarktvraagstukken in Zorg en Welzijn in onze regio op te lossen. Als brancheoverstijgende werkgeversvereniging bekijken wij de arbeidsmarkt van de kant van de werkgevers, de werknemers, het onderwijs én de overheid. En op alle niveaus: lokaal, regionaal en nationaal.

Waarom ZWconnect

Grote vraagstukken vragen om goede samenwerking en lokale oplossingen. Met oog voor elke organisatie en elk individu. Daarom: ZWconnect!

Samen sterk in Zorg en Welzijn

Als werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn bieden wij je een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling in Zuid Holland. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. En dat is hard nodig! We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Wij zijn de spin in het web en zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan.

Ons netwerk

Wij nemen graag de rol van verbinder op ons en zetten ons vol overgave in voor onze leden.

Samen sterk

Regionale samenwerking is van groot belang om te kunnen anticiperen op de arbeidsmarktopgaven. Wij staan daarbij voor een sterk regionaal netwerk gericht op kennisuitwisseling en samenwerking. Dit doen wij met werkgevers, onderwijs, gemeenten en andere samenwerkingspartners, in verschillende lokale en regionale netwerkgroepen. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan.

Ons team

Het team van ZWconnect zet zich in voor een gezonde zorg- en welzijnssector in de regio.

Een passie voor Zorg en Welzijn

Wij vinden dat een tekort aan gekwalificeerd personeel nooit de reden mag zijn om niet aan de zorgvraag te voldoen. Onze medewerkers zetten zich daarom dagelijks in om de krachten in de regio te bundelen, nauw samen te werken en kennis te delen, met als doel een gezonde arbeidsmarkt te creëren. Heb je zelf een vraag over de arbeidsmarkt? Stel deze dan gerust aan de medewerker die het desbetreffende terrein onder zijn hoede heeft.

Contact

Wil je met ons in contact komen om jouw vraag beantwoord te krijgen? We staan je graag te woord!

De juiste persoon voor jouw vraag

Heb je een afspraak op ons kantoor, maar heb je geen idee hoe je ons moet bereiken? Heb je een vraag over een project, dienst of netwerkgroep? Wil je weten op welke dagen en tussen welke tijden we bereikbaar zijn? Je vindt deze en meer informatie op onze contactpagina.

'Ik vind het ontzettend mooi om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de groei en bloei van zorg en welzijn in Zuid-Holland.'

Dick van Duijn

Voorzitter bestuur

Sluit je aan bij ZWconnect

ZWconnect is een werkgeversvereniging die zich inzet voor brancheoverstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio’s Haaglanden, Rijn Gouwe en Nieuwe Waterweg Noord. Word lid en werk mee aan een gezonde arbeidsmarkt en kwalitatief goede zorg.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*