Lid worden

Ben je werkgever in Zorg en Welzijn, heb je locaties in de regio Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord of Rijn Gouwe en wil je dat jouw organisatie ook profiteert van onze diensten en projecten? Sluit je aan en werk met meer dan tachtig andere organisaties mee aan een gezonde arbeidsmarkt en kwalitatief goede zorg.

Wat bieden we jou

Voordelen van deelname

Als lid van ZWconnect kun je kosteloos informatiebijeenkomsten, masterclasses en workshops bijwonen. Je neemt deel aan één van onze netwerken en zoekt de samenwerking met andere aangesloten organisaties. Ook kun je gebruik maken van ons arbeidsmarktonderzoek en ontvang je korting op deelname aan het uitstroomonderzoek. Andere voordelen:

Video afspelen

Een evenwichtige arbeidsmarkt

Gezamenlijk richten wij ons op de beschikbaarheid van voldoende, bekwaam en gemotiveerd personeel zodat de kwaliteit van zorg en welzijn in de regio gewaarborgd blijft. Al decennialang ondersteunen wij organisaties bij het vinden en het duurzaam inzetbaar houden van de juiste medewerkers. Niet alleen in aantal, maar vooral ook in kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een positief imago van de sector en ondersteunen we (toekomstige) zorgprofessionals bij het vinden van een passende werkplek binnen een zorg- of welzijnsorganisatie in de regio. ZWconnect werkt samen met aangesloten organisaties in Zorg en Welzijn aan een evenwichtige arbeidsmarkt.

Tarieven

Als lid van ZWconnect betaal je jaarlijks een vast bedrag aan contributie. Dit hoogte hiervan is afhankelijk van het aantal FTE binnen je organisatie. Hoe meer FTE, des te hoger de contributie. Hierop is ook het stemgewicht van je organisatie gebaseerd tijdens onze Algemene Ledenvergaderingen. In de tabel hieronder zie je een overzicht van de tarieven. Lees daarnaast ook rustig ons huishoudelijk regelement en de statuten door.

Lidmaatschap ZWconnect

Je woont kosteloos informatiebijeenkomsten, masterclasses en workshops bij. Je neemt deel aan één van onze netwerken en zoek de samenwerking met andere aangesloten organisaties. Ook kun je gebruik maken van ons arbeidsmarktonderzoek en ontvang je korting op deelname aan het uitstroomonderzoek.

Voordelen:

Jaarlijks tarief: zie tabel

Aantal FTE Contributie Stemgewicht
0 - 25 €750 1
25 - 50 €1100 2
50 - 100 €1650 3
100 - 250 €2500 4
250 - 500 €3750 5
500 - 1000 €5700 6
1000 - 2000 €8600 7
2000 - 4000 €12900 8
> 4000 €15000 9
Onderwijs: vast tarief €2500 4

Interesse? Neem contact op!

Laat hieronder je contactgegevens achter en plaats eventueel een vraag of opmerking.

'Er ligt een mooie uitdaging om zorg en welzijn toekomstbestendig te maken voor onze samenleving. Die uitdaging kunnen we wat mij betreft samen het hoofd bieden.'

Hanne Wiegman

Directeur

Veelgestelde vragen

Wat is het werkgebied van ZWconnect?

Het werkgebied van ZWconnect bevat de volgende gemeenten: Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk, Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Gouda, Zuidplas, Waddinxveen, Lansingerland, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Den Haag, Rijswijk, Delft, Westland, Midden-Delfland, Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Welke CAO moeten we hanteren om aan te kunnen sluiten bij ZWconnect?

Om lid te kunnen worden van ZWconnect moet de betreffende instelling voor haar medewerkers een CAO uit de zorg- of welzijnssector hanteren.

Kan ik mij als commerciële instelling ook aansluiten bij ZWconnect?

Commerciële organisaties zijn in beginsel uitgesloten van deelname, tenzij hun aandeelhouders volledig werkzaam zijn in de gepremieerde en/of gesubsidieerde sector.

Hoe worden de activiteiten van ZWconnect bekostigd?

De activiteiten van de vereniging worden bekostigd door middel van contributie in de vorm van ledenbijdragen, betaalde dienstverlening vergoeding via RegioPlus en mogelijke
subsidies.

Hoe wordt de hoogte van de contributie vastgesteld?

De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal FTE binnen je organisatie. Hoe meer FTE, des te hoger de contributie. In de tabel hierboven kun je de contributie-opbouw aflezen.

Hoe wordt het stemgewicht in de Algemene Ledenvergadering bepaald?

Het stemgewicht wordt bepaald aan de hand van het aantal FTE binnen je organisatie. Hoe meer FTE, hoe meer stemgewicht je als organisatie hebt tijdens de Algemene Ledenvergaderingen. In de tabel hierboven vind je hiervan een overzicht.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*