Renske Mijderwijk

Projectleider

Ik werk als projectleider bij ZWconnect. Binnen het team houd ik me veel bezig met de organisatie van jaarlijkse evenementen. Een daarvan is de Ontdekdezorg week, waar aandacht gevraagd wordt voor herintreders en zij-stromers. Een ander evenement is de Sterk in je werk week, waar de focus ligt op het behoud van de medewerker. En ik organiseer het Regionale Arbeidsmarkt Symposium. Daarnaast ben ik druk met de ontwikkeling van een nieuwe jongerencampagne.

De route naar resultaat

De projecten of ervaringen waar ik het meest trots op ben zijn niet persé gekoppeld aan een mooi resultaat, maar aan de route om tot een bepaald resultaat te komen. Trots ben ik als ik weet dat ik er samen met mijn collega’s en externen alles aan heb gedaan om dat doel te behalen. Als ik terugkijk op de Ontdekdezorg week, dan ben ik daar echt trots op. De overleggen met collega’s, de wensen bespreken met zorg- en welzijnsorganisaties, alle mogelijkheden doorlopen, de inspanning, de hoeveelheid werk. Dit alles in combinatie met het resultaat dat er vanuit onze regio 48 deelnemende organisaties en 66 activiteiten waren. Dát maakt mij enorm trots!

Er zijn zoveel dingen die ik binnen het team en als ZWconnect nog hoop te realiseren. Als ik kijk naar de toekomst, dan wil ik dat ZWconnect onmisbaar wordt binnen de arbeidsmarkt zorg en welzijn. Dat we bekend staan om dé verbinder in onze regio. En dat zorg- en welzijnsorganisaties weten dat ze bij ons terecht kunnen voor elk vraagstuk. Met als doel de best mogelijke oplossingen, handvatten en inspiratie te bieden.

'Ik wil dat ZWconnect onmisbaar wordt binnen de arbeidsmarkt zorg en welzijn.'

Renske Mijderwijk

Projectleider

Projecten van Renske Mijderwijk

Sterk in je werk week

De Sterk in je werk week is bedoeld om aandacht te geven aan het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals.

Ontdekdezorg week

Ieder jaar organiseren we de Ontdekdezorg week. Dit doen we door potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor de Zorg en Welzijn.

Neem contact op met Renske Mijderwijk

Naam*
Toestemming*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*