Win nu een digitaal coachingstraject!

Werk je in Zorg en Welzijn en ga je een meer coachende rol vervullen? Dan is het misschien wel fijn als je hier begeleiding in krijgt. Met het programma Meer lol in je coachende rol helpt Mariëlle Tromp, een ervaren trainer en coach met als specialisatie ‘motiveren’, je graag op weg. En het leuke is: je kunt nu een gratis coachingstraject winnen ter waarde van 197 euro!

Is jouw organisatie lid van ZWconnect (zie onderaan deze pagina)? Nomineer jezelf of je collega dan snel voor deze unieke kans!

'Minder zelf doen, meer coachen'

Voor wie is het coachingstraject?
  • Je werkt in Zorg en Welzijn. Je rol verandert en is steeds meer coachend. Je bent bijvoorbeeld behandelaar, teamleider, projectleider, of aandachtsfunctionaris. En je taak is om je collega’s ‘mee’ te krijgen in jouw (behandel)plan.
  • Je bent iemand die gemakkelijk digitaal leert en het ook fijn vindt om dat in je eigen tijd te kunnen doen.
  • Vooral belangrijk is dat je in je functie merkt dat je op een andere manier moet gaan werken; minder zelf doen, meer coachen. Maar hoe houd je nu lol in je werk?

 

Inhoud

Elke werkdag ontvang je via mail een korte video of praktische opdracht. Aan het einde van elke week vindt er een online weekafsluiting plaats van 16.30 tot 17.00 uur met trainer Mariëlle Tromp en de andere deelnemers. Per week staat één van de volgende modules centraal:

  • Module 1: Meer voldoening
  • Module 2: Meer zingeving
  • Module 3: Meer resultaat
  • Module 4: Meer lol
  • Module 5: Meer flow

 

Over de trainer

Mariëlle Tromp is een ervaren trainer en coach met als specialisatie ‘motiveren’. Ze richt zich op professionals en leert hen niet alleen om anderen te motiveren, maar helpt hen ook om zelf (weer) gemotiveerd te raken.

Wat is de actie?

ZWconnect geeft twee coachingstrajecten weg ter waarde van 197 euro. Je kan een coachingstraject winnen door een mail te schrijven naar marlies@zw-connect.nl. Vermeld hierin:

  • Wie je het coachingstraject cadeau doet (Naam, functie, organisatie, telefoonnummer en mailadres). Je mag het overigens ook zelf zijn!
  • Waarom je het coachingstraject (aan jezelf) cadeau doet.

 

Doe dit uiterlijk maandag 13 november (op 20 november start het traject).

 

Waarom organiseert ZWconnect deze winactie?

Werkgevers in de zorg- en welzijnsector vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich zo goed mogelijk voelen. Een mooie aanleiding om dit mooie digitale coachingstraject met een winactie extra onder de aandacht te brengen. Een ander mooi project is Sterk in je werk, waarin je als werknemer een kort coachingstraject (gratis) aangeboden wordt. Zit je met vragen over je loopbaan, doorgroeimogelijkheden en werk/privébalans? Meld je dan aan.

 

Meer informatie

Heb je een vraag over de winactie? Neem dan contact op met Marlies Rosenbrand via marlies@zw-connect.nl.

 

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Regionale bijeenkomsten over agressie in de zorg


Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) organiseert dit jaar tien regionale bijeenkomsten over het thema ‘Agressie en Aangifte’.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*