Even voorstellen: Edwin Parlevliet

Ik ben Edwin Parlevliet, 42 jaar en op 9 april jl. gestart als Projectleider Arbeidsmarktonderzoek bij ZWconnect. Al vanaf mijn studie Biomedische Wetenschappen heb ik grote affiniteit gehad voor onderzoek en de zorg en mijn carrières als biomedisch onderzoeker en consultant binnen de arbeidsbemiddeling zag ik in deze nieuwe functie samen komen!

'Iets voor de mens willen betekenen'

De afgelopen 9 jaar ben ik als consultant werkzaam geweest bij Yacht, onderdeel van Randstad. Hier was ik bezig met recruitment, accountmanagement, en het leggen van verbindingen in mijn netwerk, het maken van nieuwe contacten en het onderhouden hiervan. Omdat ook in de sector waarin ik opereerde, de farmaceutische industrie, schaarste heerst, was ik veel in gesprek met mijn klanten om ze te voorzien van actuele cijfers en nieuwe inzichten, advies te geven en oplossingen aan te dragen.

Mijn drive gedurende mijn carrière is om iets voor de mens te kunnen betekenen; van onderzoek naar nieuwe medicijnen tot mensen aan een nieuwe baan helpen en nu om bij te dragen aan een toekomstbestendige zorg voor de maatschappij. Ik ga dan ook graag de uitdagingen binnen zorg en welzijn aan op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Als je hier vragen over hebt, dan ben ik bereikbaar op edwin@zw-connect.nl of 06 82 72 07 44.

Nieuws

Maak gebruik van de STOZ-regeling


Deze regeling biedt zorgaanbieders de kans om subsidie aan te vragen voor het opschalen van digitale en hybride processen.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Even voorstellen: Edwin Parlevliet


Onze nieuwe projectleider Arbeidsmarktonderzoek Edwin Parlevliet stelt zich graag aan je voor!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*