Werkvermogen

We willen de aanpak van werkgevers in het kader van goed werkgeverschap versterken. Dit doen we omdat is gebleken dat deze aanpak de positieve aspecten van medewerkers belicht en hen in hun kracht zet. Hiermee wordt uitval en verzuim voorkomen.

Wat houdt het in?

Met déze projecten stimuleren we werkvermogen
Onboarding

Investeer jij al in onboarding? Ontdek waar nog kansen liggen! ​Het onboarden van nieuwe medewerkers is erg belangrijk in een tijd waarin we zorgverleners snel willen inzetten om aan de huidige zorgvraag te kunnen voldoen. Goed beleid rondom onboarding is hierbij van essentieel belang. Op de website onboardenzorgenwelzijn.nl vind je tools om dit beleid op te zetten of aan te scherpen.

 

Netwerkgroep Behoud

Elk kwartaal organiseren we voor de netwerkgroep Behoud een bijeenkomst waarbij het speerpunt ligt op ‘netwerken’. Naast het uitwisselen van ideeën, zetten wij actief in op het onderhouden van ons netwerk. Dit houdt in dat we onze leden regelmatig willen spreken over waar ze staan op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en waar wij ze bij kunnen helpen.

Themabijeenkomsten

We organiseren bijeenkomsten voor werkgevers om actuele kennis op te doen op het gebied van het behouden van medewerkers. Enkele voorbeelden van thema’s die aan bod zullen komen zijn werkgeluk, verzuimreductie, agressie, jobcarving, generatiemanagent, mantelzorgen en mentale vitaliteit.

Stuur een bericht aan David

Naam*
Toestemming*
David Huizing
David Huizing
Projectleider
Projectleider
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.

Aankomende activiteiten

Netwerk Behoud: CSRD-richtlijn

Details
Datum: 7 maart 2023
Webinar

In dit webinar staat de CSRD-richtlijn centraal, die aangeeft dat grote organisaties moeten rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en...

Webinar Kopzorgen in de zorg

Details
Datum: 21 februari 2023
Webinar

Wat zijn psychische klachten en hoe kun je hier binnen jouw organisatie mee aan de slag gaan?

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


Momenteel wordt in het centrum van Den Haag de woontoren ‘Adagio’ met 268 appartementen gebouwd.

Factsheet: Zzp’ers binnen Zorg en Welzijn in de regio van ZWconnect


In een factsheet presenteren we een aantal kerncijfers over de omvang en trends van inzet van zelfstandigen in de arbeidsmarktregio’s van ZWconnect.

RegioPlus Jaaroverzicht 2022


In dit jaaroverzicht vind je een greep van de activiteiten van RegioPlus afgelopen jaar.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*