Vitaliteitsadvies

Als lid van ZWconnect kun je kosteloos gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Elke organisatie is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen; bijvoorbeeld mentale belasting, fysieke belasting, vitaliteitsbeleid, eigen regie of de mobiliteit van medewerkers. Indien je hier als organisatie advies over wilt, neem dan zeker contact met ons op.

Inzetbaarheidsadviseurs

Onafhankelijke expertise

Onze inzetbaarheidsadviseurs (Nicolien Verhage en David Huizing) kunnen HR-afdelingen ondersteunen door op een opbouwende manier mee te kijken naar de aanpak van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. Hun ervaring heeft geleerd dat in verschillende fases van de aanpak van duurzame inzetbaarheid je er als HR-medewerker vaak ‘alleen’ voor staat, en juist dan heeft de onafhankelijke expertise een meerwaarde. Hierbij willen we ook gebruikmaken van onderzoek en organisaties advies geven over het opstellen van een business case.

“Nu we allemaal ouder worden en de tekorten in de zorg oplopen, is het van het grootste belang veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid te besteden”, aldus Nicolien Verhage. “Ik zie nog vaak dat één medewerker verantwoordelijk is voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dat betekent een eenzame tocht voor deze HR-medewerker terwijl ZWconnect alles in huis heeft om te zorgen dat de héle organisatie drager wordt van dit beleid”. David Huizing: “Ik vind ik het erg belangrijk om eraan bij te dragen dat alle medewerkers in Zorg en Welzijn duurzaam en vitaal aan het werk kunnen. Dat is én belangrijk om de tekorten op te vangen, én belangrijk voor de medewerker zelf. Hierdoor is er een gezonde werk privé-balans, zodat het werk goed uitgevoerd kan worden en de persoon vitaal is.”

Stuur een bericht aan Nicolien

Naam*
Toestemming*
Nicolien Verhage
Nicolien Verhage
Inzetbaarheidsadviseur
Inzetbaarheidsadviseur
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Nicolien.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met Nicolien.

Aankomende activiteiten

Netwerk Behoud: CSRD-richtlijn

Details
Datum: 7 maart 2023
Webinar

In dit webinar staat de CSRD-richtlijn centraal, die aangeeft dat grote organisaties moeten rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en...

Webinar Kopzorgen in de zorg

Details
Datum: 21 februari 2023
Webinar

Wat zijn psychische klachten en hoe kun je hier binnen jouw organisatie mee aan de slag gaan?

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


Momenteel wordt in het centrum van Den Haag de woontoren ‘Adagio’ met 268 appartementen gebouwd.

Factsheet: Zzp’ers binnen Zorg en Welzijn in de regio van ZWconnect


In een factsheet presenteren we een aantal kerncijfers over de omvang en trends van inzet van zelfstandigen in de arbeidsmarktregio’s van ZWconnect.

RegioPlus Jaaroverzicht 2022


In dit jaaroverzicht vind je een greep van de activiteiten van RegioPlus afgelopen jaar.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*