Nicolien Verhage

Projectleider

Als projectleider breng ik werkervaring in zorg, welzijn, onderwijs en advisering aan tafel. Ik ken de overeenkomsten en verschillen tussen de verschillende branches en heb al vaak gezien hoe de ene organisatie/branche van de ander kan leren. Mijn grootste expertise ligt op het vlak van duurzame inzetbaarheid.

Een mooi palet aan middelen

Nu we allemaal ouder worden en de tekorten in de zorg oplopen, is het van het grootste belang veel aandacht aan duurzame inzetbaarheid te besteden. Ik zie nog vaak dat één medewerker verantwoordelijk is voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Dat betekent een eenzame tocht voor deze HR-medewerker terwijl ZWconnect alles in huis heeft om te zorgen dat de héle organisatie drager wordt van dit beleid. Wil je dat jouw duurzame inzetbaarheids-strategie een samenhangend geheel vormt? In de kleur van je organisatie? Wil je een mooi palet aan middelen ter beschikking stellen aan jouw medewerkers, zodat zij zelf de regie kunnen pakken?

Bij ZWconnect zet ik me in voor projecten over duurzame inzetbaarheid en heb ik mij bekwaamd als inzetbaarheidsadviseur. Aarzel niet mij te benaderen voor een kennismakingsgesprek. Ik help je graag verder op weg. Het mooie aan ZWconnect is dat er geen muurtjes tussen de verschillende projecten staan. We zijn een open transparante organisatie waardoor we in staat zijn de impact van onze projecten te vergroten door ze met elkaar te verbinden als de situatie daar om vraagt. We werken allemaal met elkaar samen. Uiteindelijk hebben we met zijn allen maar één doel: arbeidsvraagstukken voorkomen en oplossen

'We zijn een open transparante organisatie waardoor we in staat zijn de impact van onze projecten te vergroten door ze met elkaar te verbinden.'

Nicolien Verhage

Projectleider

Projecten van Nicolien Verhage

Vitaliteit

Wij willen vitaliteitsbeleid bij werkgevers met maatwerkgesprekken stimuleren en monitoren, in het kader van goed werkgeverschap.

Vitaliteitsadvies

Als lid van ZWconnect kun je kosteloos gebruikmaken van onze expertise op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Netwerkgroepen van Nicolien Verhage

Nicolien 5830

Netwerkgroep Behoud

Contactpersoon: Nicolien Verhage
Het doel van deze netwerkgroep is de uitwisseling van actuele kennis op het gebied van het behoud van medewerkers. Hiermee proberen we onder andere te weten te komen welke vraagstukken er spelen op dit vlak, zodat we daar als werkgeversvereniging op in kunnen spelen.
E-mail: nicolien@zw-connect.nl
Tel: 06 - 82 73 67 21

Neem contact op met Nicolien Verhage

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*