Hanne Wiegman nieuwe directeur van ZWconnect

ZWconnect heeft per 1 februari 2024 een nieuwe directeur. Hanne Wiegman zal dan het stokje overnemen van Coralie Elmont, die onlangs aankondigde de organisatie na acht jaar directeurschap te zullen verlaten.

'Energie, daadkracht en vernieuwing'

Hanne Wiegman is geen onbekende in het netwerk van ZWconnect. Zij is momenteel nog actief als Programmamanager bij AVANT, Coördinator bij Waardevol Vernieuwend Onderwijs en Kwartiermaker Onderzoek en Innovatie bij ActiVite.

 

“Ik kijk er heel erg naar uit om met mijn collega’s van ZWconnect samen te gaan werken aan mooie initiatieven in onze regio’s en onze leden verder te verbinden”, blikt Hanne vooruit. “Er ligt een mooie uitdaging om zorg en welzijn toekomstbestendig te maken voor onze samenleving. Die uitdaging kunnen we wat mij betreft samen het hoofd bieden. Met een flinke dosis energie, daadkracht en vernieuwing hoop ik daar een stevige bijdrage aan te kunnen leveren.”

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*