Directeur Coralie Elmont verlaat ZWconnect

Onze directeur Coralie Elmont zal per 1 januari afscheid nemen van ZWconnect. Zij gaat dan aan de slag als Directeur Zorg bij Compagnon, een organisatie die zich bezighoudt met oplossingen op het gebied van recruitment, employability en HR.

Acht jaar lang directeur

“Ik kijk met heel veel plezier terug op de jaren bij ZWconnect”, aldus Coralie. “Ik had me nog jaren in deze functie kunnen vermaken en zal ook zeker dingen en mensen gaan missen, maar ik zie er ook naar uit me weer in iets nieuws vast te bijten.”

Coralie vierde onlangs nog haar bronzen jubileum. 12,5 jaar geleden begon zij als Adviseur Arbeidsmarkt bij het toenmalige ZW Haaglanden (ZorgWeb Haaglanden). In 2015 werd zij aangesteld als directeur van het inmiddels geheten ZorgZijn Werkt. Een functie die zij uiteindelijk meer dan acht jaar lang bekleedde en waarin zij een fusie met Care2Care in ZWconnect begeleidde.

Afscheid

Voorafgaand aan het Regionaal Arbeidsmarktsymposium op donderdag 16 november is er voor bestuurs- en directieleden van onze leden uitgebreid gelegenheid om afscheid te nemen van Coralie. Zij kunnen zich hier aanmelden voor zowel het afscheid als het symposium.

Binnenkort start de werving voor de vacature die vrijkomt. Begin oktober wordt het profiel gepubliceerd.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*