Directeur Coralie Elmont verlaat ZWconnect

Onze directeur Coralie Elmont zal per 1 januari afscheid nemen van ZWconnect. Zij gaat dan aan de slag als Directeur Zorg bij Compagnon, een organisatie die zich bezighoudt met oplossingen op het gebied van recruitment, employability en HR.

Acht jaar lang directeur

“Ik kijk met heel veel plezier terug op de jaren bij ZWconnect”, aldus Coralie. “Ik had me nog jaren in deze functie kunnen vermaken en zal ook zeker dingen en mensen gaan missen, maar ik zie er ook naar uit me weer in iets nieuws vast te bijten.”

Coralie vierde onlangs nog haar bronzen jubileum. 12,5 jaar geleden begon zij als Adviseur Arbeidsmarkt bij het toenmalige ZW Haaglanden (ZorgWeb Haaglanden). In 2015 werd zij aangesteld als directeur van het inmiddels geheten ZorgZijn Werkt. Een functie die zij uiteindelijk meer dan acht jaar lang bekleedde en waarin zij een fusie met Care2Care in ZWconnect begeleidde.

Afscheid

Voorafgaand aan het Regionaal Arbeidsmarktsymposium op donderdag 16 november is er voor bestuurs- en directieleden van onze leden uitgebreid gelegenheid om afscheid te nemen van Coralie. Zij kunnen zich hier aanmelden voor zowel het afscheid als het symposium.

Binnenkort start de werving voor de vacature die vrijkomt. Begin oktober wordt het profiel gepubliceerd.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*