Dit is ons arbeidsmarktprogramma voor 2024!

Met trots presenteren wij ons arbeidsmarktprogramma voor 2024, een innovatieve koers om de uitdagingen van een snel groeiend personeelstekort in de sector het hoofd te bieden. Samen met onze leden gaan wij de arbeidsmarktvraagstukken ook dit jaar graag te lijf en slaan we nieuwe wegen in om de sector Zorg en Welzijn te versterken.

Effectieve arbeidsmaatregelen

Werkgeversvereniging ZWconnect werkt nauw samen met ruim honderd stakeholders en werkgevers in zorg, welzijn en onderwijs (leden en niet-leden). Met elkaar zetten we projecten en programma’s op en delen we kennis. We moeten anders kijken, anders leren, anders doen om met elkaar oplossingen te vinden voor de groeiende personeelstekorten. Vanuit die visie pakken wij als expert op de arbeidsmarkt onze rol.

Zoals de prognoses laten zien, zullen de personeelstekorten tot aan 2032 ruim verdubbelen. Om deze verwachting het hoofd te kunnen bieden, hebben we het arbeidsmarktprogramma voor 2024 laten aansluiten op het programma Toekomstbestendige Arbeidsmarkt Zorg. Ook zijn de uitkomsten van de regiobeelden en regioplannen als input gebruikt. Verder zal er dit jaar meer aandacht zijn voor subregio’s en innovatie.

Arbeidsmarktprogramma 2024

Bekijk via de link hieronder ons volledige arbeidsmarktprogramma. Raadpleeg daarnaast onze jaarkalender voor een overzicht van de geplande bijeenkomsten in 2024.

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*