Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag

In het centrum van Den Haag is de woontoren Adagio gebouwd, met 268 luxe huurappartementen. De appartementen zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector in Den Haag. Zij kunnen hier de beschikbaarheid bekijken en zich inschrijven voor een van de woningen.

Voorwaarden

Inkomenseis

Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat de kandidaat huurder tussen de 45.000 en 57.573 euro moet verdienen en per definitie niet meer dan 57.573 per jaar mag verdienen. Als het huishouden uit 2 of meer personen bestaat mag het belastbaar inkomen niet hoger zijn dan 76.764 euro.

Bij voorkeur moet je beschikken over een contract voor onbepaalde tijd. Is er een tijdelijk contract, dan moet er een werkgeversverklaring overlegd kunnen worden. Daarnaast is er voor deze appartementen een huisvestingsvergunning nodig. Via deze officiële link van de gemeente Den Haag kun je zien of je hiervoor in aanmerking komt.

 

Documenten

Wanneer je te horen hebt gekregen dat je in aanmerking komt voor een van de appartementen, zijn er verschillende documenten nodig om het proces te vervolgen. Denk hierbij aan een kopie paspoort, kopie werkcontract, werkgeversverklaring en je drie laatste loonstroken.

Parkeerplek

Er worden geen parkeervoorzieningen aangeboden. In de directe omgeving zijn er wel parkeervoorzieningen aanwezig, bijvoorbeeld in de Turfmarktgarage of Spui. De verhuur verloopt dan dus via de exploiteur van deze garage. Indien gewenst kun je m.b.t. de voorwaarden voor verhuur en de prijzen hierover zelf contact opnemen met de betreffende exploiteur (P1 of Q-park).

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de procedure en voorwaarden op de website van Corporate Housing Living.

Nieuws

Maak gebruik van de STOZ-regeling


Deze regeling biedt zorgaanbieders de kans om subsidie aan te vragen voor het opschalen van digitale en hybride processen.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Even voorstellen: Edwin Parlevliet


Onze nieuwe projectleider Arbeidsmarktonderzoek Edwin Parlevliet stelt zich graag aan je voor!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*