Vacature: Projectleider en -ondersteuner bij ZWconnect

Ben jij een gedreven projectleider en wil je een impactvolle rol spelen in de sector Zorg en Welzijn? ZWconnect, de werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn in de regio Zuid-Holland, zoekt  enthousiaste projectleiders met verschillende expertises om ons team te versterken!

Wil je als projectleider een bijdrage leveren aan alle uitdagingen waar zorg- en welzijnsorganisaties voor staan? Er zijn de komende jaren bijvoorbeeld nog veel meer zorg- en welzijnsmedewerkers nodig. Maar de organisaties moeten ook aan de slag met het beter behouden van hun mensen. En hoe zorgen wij voor anders opleiden zodat wij nog meer mensen bereiken met interesse in zorg en welzijn? En natuurlijk zijn er innovaties nodig om het werk slimmer en efficiënter uit te voeren. Dit zijn de grote thema’s waar wij als ZWconnect onze leden (de zorg- en welzijnsorganisaties) actief mee ondersteunen.

Vacatures

Projectleider Leren & Opleiden (24-36 uur)
  • Schaal 55-60 (CAO ziekenhuizen), 3.434 – 5.473 euro op basis van 36 uur.

 

Wat is er nodig om de opleidingen binnen de zorg toekomstbestendig te maken? Hoe kunnen we werkgevers en het onderwijs het beste ondersteunen in hun uitdagingen rondom leren en opleiden? Hoe zorgen we voor de juiste aansluiting en bouwen we bruggen? En hoe geven we het onderwijs meer flexibiliteit?

Jij wordt de dynamische kracht die hier een actieve en verbindende rol in speelt. Ervaring met of kennis van opleiden is hierin een pré. Jij bent enthousiast om mee te denken en advies te geven aan je netwerk, en je hebt de ambitie om het programma Leren & Opleiden verder te ontwikkelen! Netwerken is hierbij essentieel voor jou. Je legt niet alleen contacten, maar bent ook regelmatig de drijvende kracht achter projectteams. Bovendien ben je bedreven in het omzetten van ideeën naar praktische en haalbare plannen.

 

Projectleider (24-36 uur)
  • Schaal 55 (CAO ziekenhuizen), 3.434 – 4.842 euro op basis van 36 uur

 

Ben jij enthousiast over de profielen hierboven maar beschik je niet over specifieke vaardigheden op het gebied van arbeidsmarktonderzoek of leren en opleiden? Wil je wel graag meer weten over het werken als projectleider bij ZWconnect en heb je interesse in de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn? Dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren!

Wij zoeken projectleiders die op HBO-niveau werken en denken. Vaardigheden zijn het belangrijkste voor ons. Dus ben je een netwerker, verbinder, praktische vertaler of enthousiasteling die zowel het inhoudelijke gesprek wil voeren als hands-on kan organiseren? Dan horen we graag van je!

Administratieve projectondersteuner (18-24 uur)
  • Schaal 40-45 (CAO ziekenhuizen), 2.391 – 3.824 euro op basis van 36 uur.

 

Wij zoeken een proactieve regelaar die van aanpakken weet en als een echte spin in het web onze projectleiders administratief weet te ondersteunen. Je gaat onze projectleiders ontzorgen op secretarieel, administratief, organisatorisch en facilitair vlak.

Denk hierbij aan het up-to-date houden van ons klant-volg-systeem (Perfectview) en ook het inplannen van afspraken, het maken van planningen, de administratie van projecten, het klaarzetten van workshops, het maken en verwerken van aantekeningen en allerlei soorten uitzoekwerk.

Je werkt nauw samen met onze officemanager Saskia en samen zorgen jullie ervoor dat de administratie en organisatie van afspraken en bijeenkomsten vlekkeloos verloopt!

Meer informatie en solliciteren

Heb je een vraag over een van de vacatures? Neem dan contact op met Mireille Paardenkooper, interim projectleider, via mireille@zw-connect.nl of 06 – 23 50 03 33.

Herken je jezelf in een van de profielen? Stuur dan graag je cv en motiviatiebrief naar mireille@zw-connect.nl.

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*