Ruim 200 deelnemers voor workshops Sterk in je werk week

Van 14 tot en met 19 november organiseerde ZWconnect de jaarlijkse Sterk in je werk week. Zorg- en welzijnsprofessionals van onze leden konden zich kosteloos aanmelden voor een van de workshops en inspiratiesessies, die in het teken stonden van het thema ‘Mentale Fitheid’. Daarnaast hadden werkgevers de mogelijkheid om via onze menukaart zelf activiteiten aan te bieden op hun eigen locatie, variërend van een stoelmassage tot een smoothiebar.

Met exact 200 deelnemers aan onze workshops kijken we terug op een geslaagde week!

De week in cijfers

Tijdens de Sterk in je werk week konden zorg- en welzijnsprofessionals 13 workshops volgen via ZWconnect. Enkele voorbeelden hiervan waren het Energie Event, Hooggevoelig en werken in de zorg, en Werk en Overgang. In totaal hebben zich 200 professionals ingeschreven voor deze activiteiten, afkomstig van 64 zorg- en welzijnsorganisaties. Daarnaast hebben acht organisaties gebruik gemaakt van een van de activiteiten op onze menukaart.

Zorg- en welzijnsprofessionals hadden ook de mogelijkheid om een collega in het zonnetje te zetten. Wanneer zij een deze collega nomineerden en een leuke motivatie toevoegden, maakte hij of zij kans om met een bloemetje en een cadeau verrast te worden. Uit 68 inzendingen zijn uiteindelijk tien winnaars gekozen. De volgende negen toppers hebben we al met een bloemetje en een cadeaubon mogen verrassen:

Marian van Wilgenburg van Careyn
Mariëlle Nuis van Frankelandgroep
Gea Lubout-Schaap van HagaZiekenhuis
Emmy van Bruggen van Ipse de Bruggen
Anja Bos van Marente
Vanessa Schotborgh-van der Kooy van Stichting Perspektief
Jeanine van Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ)
Ruth Schreuders van Topaz
Mandy Dukker van WelThuis
Kelly Vernout van ‘s-Heeren Loo

Namens het hele team van ZWconnect: van harte gefeliciteerd! De laatste winnaar krijgt binnenkort nog een feestelijk bezoek van ons.

Nieuws

61.605 euro subsidie gerealiseerd voor Vouchers Coaching Mentale Vitaliteit


Vier zorginstellingen hebben gebruikgemaakt van deze subsidie om 65 van hun medewerkers toegang te geven tot waardevolle coachingstrajecten.

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Aan de slag met ‘Welkom in de zorg’


In dit factsheet vertellen we je meer over dit initiatief en de voordelen van deelname. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*