Ruim 200 deelnemers voor workshops Sterk in je werk week

Van 14 tot en met 19 november organiseerde ZWconnect de jaarlijkse Sterk in je werk week. Zorg- en welzijnsprofessionals van onze leden konden zich kosteloos aanmelden voor een van de workshops en inspiratiesessies, die in het teken stonden van het thema ‘Mentale Fitheid’. Daarnaast hadden werkgevers de mogelijkheid om via onze menukaart zelf activiteiten aan te bieden op hun eigen locatie, variërend van een stoelmassage tot een smoothiebar.

Met exact 200 deelnemers aan onze workshops kijken we terug op een geslaagde week!

De week in cijfers

Tijdens de Sterk in je werk week konden zorg- en welzijnsprofessionals 13 workshops volgen via ZWconnect. Enkele voorbeelden hiervan waren het Energie Event, Hooggevoelig en werken in de zorg, en Werk en Overgang. In totaal hebben zich 200 professionals ingeschreven voor deze activiteiten, afkomstig van 64 zorg- en welzijnsorganisaties. Daarnaast hebben acht organisaties gebruik gemaakt van een van de activiteiten op onze menukaart.

Zorg- en welzijnsprofessionals hadden ook de mogelijkheid om een collega in het zonnetje te zetten. Wanneer zij een deze collega nomineerden en een leuke motivatie toevoegden, maakte hij of zij kans om met een bloemetje en een cadeau verrast te worden. Uit 68 inzendingen zijn uiteindelijk tien winnaars gekozen. De volgende negen toppers hebben we al met een bloemetje en een cadeaubon mogen verrassen:

Marian van Wilgenburg van Careyn
Mariëlle Nuis van Frankelandgroep
Gea Lubout-Schaap van HagaZiekenhuis
Emmy van Bruggen van Ipse de Bruggen
Anja Bos van Marente
Vanessa Schotborgh-van der Kooy van Stichting Perspektief
Jeanine van Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer (SGZ)
Ruth Schreuders van Topaz
Mandy Dukker van WelThuis
Kelly Vernout van ‘s-Heeren Loo

Namens het hele team van ZWconnect: van harte gefeliciteerd! De laatste winnaar krijgt binnenkort nog een feestelijk bezoek van ons.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Inschrijvingen Sterk in je werk week 2023 geopend


De ideale kans om jouw medewerkers activiteiten aan te bieden die bijdragen aan hun vitaliteit.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*