Regionale functiedata nu op Arbeidsmarkt in beeld

Op het dashboard Arbeidsmarkt in beeld van ZWconnect wordt nu ook regionale functie-specifieke data gepresenteerd, zoals de verdeling van het aantal medewerkers naar functie en de leeftijd van de medewerkers in deze functie. De data is afkomstig van PFZW Datadiensten van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) en heeft betrekking op alle medewerkers die pensioen afdragen. Door data beschikbaar te stellen op ‘Arbeidsmarkt in beeld’ levert ZWconnect een bijdrage aan een transparantere arbeidsmarkt.

Hieronder zie je een voorbeeld van de functie-specifieke data die nu beschikbaar is.

Regionaal inzicht

Het dashboard Arbeidsmarkt in beeld geeft regionaal inzicht in onder meer werkgelegenheid, opleiden, mobiliteit, verzuim en regionale vacatures. Door een tweejarig partnership tussen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS) en PFZW Datadiensten van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) zal vanaf nu nog meer informatie beschikbaar komen.

 

 

Heb je een vraag over Arbeidsmarkt in beeld? Neem dan contact op met Marlies Rosenbrand, via marlies@zw-connect.nl of 06 – 82 72 07 44.

Verdeling van medewerkers in GGZ naar functie

Nieuws

Wat staat er in de Miljoenennota over zorg en welzijn?


In de Prinsjesdagmemo van RegioPlus staan alle beleidsmaatregelen uit de Miljoenennota die relevant zijn voor zorg en welzijn.

Leid jij ook al op met mbo-certificaten voor bij- op- en omscholing?


Met mbo-certificaten kunnen werkgevers hun medewerkers op een verantwoorde wijze inzetten bij nieuwe werkzaamheden.

Onderzoeksrapport: ‘SectorplanPlus spreekt werkgevers aan’


Gedurende de looptijd van de subsidie is door meer dan 3.800 zorgorganisaties, met name uit de VVT sector, gebruik gemaakt van SectorplanPlus.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*