Regionale functiedata nu op Arbeidsmarkt in beeld

Op het dashboard Arbeidsmarkt in beeld van ZWconnect wordt nu ook regionale functie-specifieke data gepresenteerd, zoals de verdeling van het aantal medewerkers naar functie en de leeftijd van de medewerkers in deze functie. De data is afkomstig van PFZW Datadiensten van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) en heeft betrekking op alle medewerkers die pensioen afdragen. Door data beschikbaar te stellen op ‘Arbeidsmarkt in beeld’ levert ZWconnect een bijdrage aan een transparantere arbeidsmarkt.

Hieronder zie je een voorbeeld van de functie-specifieke data die nu beschikbaar is.

Regionaal inzicht

Het dashboard Arbeidsmarkt in beeld geeft regionaal inzicht in onder meer werkgelegenheid, opleiden, mobiliteit, verzuim en regionale vacatures. Door een tweejarig partnership tussen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS) en PFZW Datadiensten van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) zal vanaf nu nog meer informatie beschikbaar komen.

 

 

Heb je een vraag over Arbeidsmarkt in beeld? Neem dan contact op met Marlies Rosenbrand, via marlies@zw-connect.nl of 06 – 82 72 07 44.

Verdeling van medewerkers in GGZ naar functie

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Programma Leerwerkklimaat: meten is weten!


We voeren korte kwalitatieve scans bij organisaties uit om sterke punten en aandachtspunten in het Leerwerkklimaat te identificeren.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*