Regionale functiedata nu op Arbeidsmarkt in beeld

Op het dashboard Arbeidsmarkt in beeld van ZWconnect wordt nu ook regionale functie-specifieke data gepresenteerd, zoals de verdeling van het aantal medewerkers naar functie en de leeftijd van de medewerkers in deze functie. De data is afkomstig van PFZW Datadiensten van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) en heeft betrekking op alle medewerkers die pensioen afdragen. Door data beschikbaar te stellen op ‘Arbeidsmarkt in beeld’ levert ZWconnect een bijdrage aan een transparantere arbeidsmarkt.

Hieronder zie je een voorbeeld van de functie-specifieke data die nu beschikbaar is.

Regionaal inzicht

Het dashboard Arbeidsmarkt in beeld geeft regionaal inzicht in onder meer werkgelegenheid, opleiden, mobiliteit, verzuim en regionale vacatures. Door een tweejarig partnership tussen het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS) en PFZW Datadiensten van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW) zal vanaf nu nog meer informatie beschikbaar komen.

 

 

Heb je een vraag over Arbeidsmarkt in beeld? Neem dan contact op met Marlies Rosenbrand, via marlies@zw-connect.nl of 06 – 82 72 07 44.

Verdeling van medewerkers in GGZ naar functie

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*