Infographic: Stijging studenten met stage- en leerwerkplek

Het totaal aantal studenten met een vervulde stage- en leerwerkplek is in het schooljaar van 2022-2023 met 3,7 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Een recente infographic biedt inzicht in het aantal praktijklerende studenten in de ZWconnect regio die een vervulde stage- of leerwerkplek, ook wel BPV-plaats genoemd, hebben. Door het aantal studenten met een vervulde BPV-plaats over twee schooljaren te vergelijken, wordt een beeld gegeven van hoe het aantal vervulde stage- en leerwerkplekken zich ontwikkelt.

Achtergrond

Over de infographic

De getoonde cijfers hebben betrekking op het aantal vervulde BPV-plaatsen (BeroepsPraktijkVorming) van deelnemende zorg- en welzijnorganisaties in de regio van ZWconnect. Zij hebben de data geëxporteerd vanuit hun dashboard op MijnSBB, waarna deze verwerkt is door werkgeversvereniging ZWconnect en besproken in het Regionaal StageOverleg.

Deelnemende organisaties

Alrijne, Basalt, Cardia, Eykenburg, Florence, Frankelandgroep, Gemiva, HagaZiekenhuis (incl. LangeLand), HMC, HWWzorg, Ipse de Bruggen, Kessler Stichting, Marente,Middin, Parnassia Groep, Pieter van Foreest, Reinier de Graaf, Respect, ‘s Heeren Loo, Saffier, Vierstroom Zorg Thuis, WelThuis, WZH, Zevenster, Zonnehuisgroep Vlaardingen.

Infographic

Bekijk en download hier de infographic.

Nieuws

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*