Innovatiekaart Zorgtechnologie

In de Innovatiekaart Zorgtechnologie vind je een overzicht van alle regionale initiatieven waarbij de focus ligt op slimmer werken middels technologische innovaties en het terugbrengen van de zorgbehoefte en administratieve lasten middels technologische toepassingen.

Klik in de legenda van de kaart hieronder op een categorie om een overzicht te krijgen van de bijbehorende initiatieven. Wordt de kaart in jouw browser niet goed weergegeven? Je kunt hem hier downloaden als interactieve PDF.

Wat houdt het in?

Een praktisch overzicht van regionale initiatieven

Er zijn veel initiatieven en technologische innovaties om de zorg slimmer en anders in te richten om de huidige en toekomstige zorgvraag te beantwoorden. Bij ZWconnect herkennen we de behoefte uit de regio aan overzicht, inspiratie, kennisdeling en onderlinge aansluiting op regionaal niveau. Daarom hebben we de Innovatiekaart Zorgtechnologie ontwikkeld. De kaart toont in één oogopslag een praktisch overzicht van wat er in de regio wordt ontwikkeld en georganiseerd op het gebied van technologische zorginnovatie.

In de kaart vind je per initiatief een interactieve wegwijzer met daarin een korte beschrijving van het initiatief en een verwijzing naar de website voor meer informatie. De kaart wordt meerdere keren per jaar geüpdatet.

Wil je meer informatie over de kaart of heb je een initiatief om toe te voegen? Neem dan contact op met Maartje Bouwens, projectleider Innovatie bij ZWconnect, via maartje@zw-connect.nl of 06 – 86 84 95 42.

Innovatiekaart Zorgtechnologie

Stuur een bericht aan Maartje

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Maartje Bouwens
Maartje Bouwens
Projectleider
Projectleider
Wil je meer informatie over de innovatiekaart? Neem dan contact op met Maartje.
Wil je meer informatie over de innovatiekaart? Neem dan contact op met Maartje.

Aankomende activiteiten

Show je dashboard

Details
Datum: 4 juli 2023
Webinar

Op dinsdag 4 juli van 12.00 tot 13.00 uur organiseert de landelijke samenwerking Samen datagedreven werken in zorg en welzijn de praktische online...

Online inspiratiebijeenkomst Zorggebruik

Details
Datum: 27 juni 2023
Webinar

De landelijke samenwerking ‘Samen datagedreven werken in zorg en welzijn’ organiseert een inspiratiesessie over zorggebruik en zorgpaden aan de hand van data.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*