Flexibilisering

Met het project Flexibilisering willen we de regie op deze flexibele inzet terugbrengen naar de regio, waardoor er meer grip komt op kosten en kwaliteit en er minder afhankelijkheid is van intermediairs. De afgelopen jaren is namelijk gebleken hoe noodzakelijk de flexibele inzet van personeel in de zorg kan zijn.

Wat houdt het in?

Samen werken aan een regionale flexibele arbeidsmarkt

We werken samen met werkgevers in Zorg en Welzijn aan een regionale flexibele arbeidsmarkt, door met elkaar een database van ZZP’ers en freelancers op te zetten zonder tussenkomst van intermediairs. Hierbij staat de kwaliteit van de zelfstandigen voorop en wordt de wet DBA nageleefd. Daarnaast inventariseren we middels gesprekken met onze leden uit de verschillende branches welke overige knelpunten en wensen er spelen binnen het thema flexibilisering. Op basis van deze analyse wordt er bepaald wat mogelijk nog een nieuw initiatief kan zijn binnen dit thema.

We stimuleren tevens dat werkgevers hierover met elkaar in gesprek gaan en nemen hierbij een adviserende rol aan. Het thema flexibilisering is namelijk complex. ZWconnect heeft experts in huis die hierin kunnen adviseren.

Stuur een bericht aan ons!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Aankomende activiteiten

Regionaal Bestuurscongres

Details
Datum: 26 september 2024
Fysieke bijeenkomst

Ga met medebestuurders uit de regio in gesprek over waar jullie morgen het verschil gaan maken.

Netwerkbijeenkomst Innovatieplatform Ouderenzorg Haaglanden

Details
Datum: 5 november 2024
Netwerkgroep

Ben jij actief betrokken bij innovatie in een zorgorganisatie? Wil je jouw kennis en ervaring delen en daarnaast leren van anderen?

Nieuws

Samenwerking op flex: zó doen ze het in de regio Gouda


ZWconnect stond drie jaar geleden aan de wieg van een inmiddels succesvolle samenwerking in de regio Gouda.

Nieuwe website ‘Samen Datagedreven Werken’ gelanceerd


Op de website Samendatagedrevenwerken.nl vind je alle informatie over bijeenkomsten, onderzoeken en de datavolwassenheidsscan. 

Acht toekomstbeelden en hun impact op het arbeidsmarkttekort


Rebel Group heeft in opdracht van AZW een rapportage opgeleverd waarin verschillende scenario’s van de sector worden geschetst.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*