Nieuwe indeling Infopunt Zorg en Welzijn Plein

Werkenden en werkzoekenden in Zorg en Welzijn kunnen op het Zorg en Welzijn Plein nu nog makkelijker informatie vinden over leren en werken in de sector. Het Infopunt is namelijk compleet nieuw ingericht, waardoor zij voortaan de informatie krijgen aangeboden die op hun situatie van toepassing is.

Drie doelgroepen

Schoolverlater

Voor schoolverlaters staat er informatie klaar over de verschillende beroepen en branches in de sector en een indicatie van de bijbehorende salarissen. Daarnaast vinden zij hier meerdere sollicitatietrainingen en gratis loopbaanadvies om hun keuze eenvoudiger te maken.

 

Zij-instromer

Zij-instromers vinden op het Infopunt informatie over leerwerktrajecten en bij welke onderwijsinstellingen ze de juiste papieren kunnen halen voor hun droombaan. In het Matchcafé kunnen zij een paar keer per jaar gemakkelijk een-op-een in gesprek gaan met zorg- en welzijnsorganisaties en wellicht al gelijk een match maken.

Zorgprofessional

Voor zorgprofessionals is het wel zo prettig om met plezier hun functie te kunnen vervullen. Sterk in je werk, Stap op 1 en Blijf Inzetbaar kunnen bijdragen aan hun werkgeluk. Daarnaast vinden zij op het Infopunt informatie over bijscholen en het opschroeven van digitale vaardigheden.

Neem een kijkje

Benieuwd naar de nieuwe inrichting van het Infopunt? Neem dan gauw een kijkje.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*