Nieuwe indeling Infopunt Zorg en Welzijn Plein

Werkenden en werkzoekenden in Zorg en Welzijn kunnen op het Zorg en Welzijn Plein nu nog makkelijker informatie vinden over leren en werken in de sector. Het Infopunt is namelijk compleet nieuw ingericht, waardoor zij voortaan de informatie krijgen aangeboden die op hun situatie van toepassing is.

Drie doelgroepen

Schoolverlater

Voor schoolverlaters staat er informatie klaar over de verschillende beroepen en branches in de sector en een indicatie van de bijbehorende salarissen. Daarnaast vinden zij hier meerdere sollicitatietrainingen en gratis loopbaanadvies om hun keuze eenvoudiger te maken.

 

Zij-instromer

Zij-instromers vinden op het Infopunt informatie over leerwerktrajecten en bij welke onderwijsinstellingen ze de juiste papieren kunnen halen voor hun droombaan. In het Matchcafé kunnen zij een paar keer per jaar gemakkelijk een-op-een in gesprek gaan met zorg- en welzijnsorganisaties en wellicht al gelijk een match maken.

Zorgprofessional

Voor zorgprofessionals is het wel zo prettig om met plezier hun functie te kunnen vervullen. Sterk in je werk, Stap op 1 en Blijf Inzetbaar kunnen bijdragen aan hun werkgeluk. Daarnaast vinden zij op het Infopunt informatie over bijscholen en het opschroeven van digitale vaardigheden.

Neem een kijkje

Benieuwd naar de nieuwe inrichting van het Infopunt? Neem dan gauw een kijkje.

Nieuws

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*