Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect

Onlangs hebben alle zorgverzekeraars de premies en voorwaarden voor 2024 bekend gemaakt. Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis. Aangesloten organisaties bij ZWconnect kunnen gebruik maken van deze aantrekkelijke afspraken.

Bekijk hier een verkort overzicht met het mantelaanbod van ZWconnect.

Colijn & Partners

Ondersteuning bij het aanbieden van de mantels

Als jouw organisatie deelneemt aan de mantel kun je rekenen op ondersteuning van ons intermediair Colijn & Partners bij de informatievoorziening aan medewerkers. Je krijgt een eigen portal op medewerkers.info waar je jouw medewerkers naar kunt verwijzen en medewerkers kunnen voor vragen contact opnemen met de adviseurs van Colijn & Partners via mail, chat en telefoon.

Meer informatie en vragen

Maak je nog geen gebruik van het mantelaanbod en overweeg je om dit wel te gaan doen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tjitske van der Velde van Colijn & Partners, telefonisch via 06 27 62 51 21 of per mail via t.vandervelde@colijn.info.

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*