Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’

In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival. Een unieke gelegenheid voor zorgprofessionals en studenten om de nieuwste zorginnovaties en technologieën te ontdekken, en te ervaren hoe deze onze sector kunnen verrijken. Onze projectleider Thars Labee kijkt tevreden terug op het evenement.

‘Gedachtegoed centraal stellen’

Studenten en zorgmedewerkers werden tijdens het festival ondergedompeld in een boeiende mix van actuele zorginnovaties en technologieën. Naast een fascinerend aanbod van innovatieve oplossingen, bood het festival ook inspirerende presentaties en workshops. Hier kregen zij de kans om meer inzicht te krijgen in de impact van technologische ontwikkelingen op de zorgsector.

Bij ZWconnect waren we vereerd deel uit te maken van het organisatieteam en hebben we ons ingezet om van dit festival een succes te maken”, aldus Thars. “Onze leden bundelden hun krachten om de ongelooflijke vooruitgang in de wereld van gezondheidstechnologie in de schijnwerpers te zetten. En we blijven ook de connectie zoeken met het onderwijs. Wat mooi dat we met z’n allen zulke mooie events weten neer te zetten en het gedachtegoed centraal kunnen stellen.”

Slimme Zorg Estafette

Het Love2Innovate Festival maakte deel uit van de Slimme Zorg Estafette (SZE). Hierin staan slimme zorg en innovatie elke week centraal in één regio, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio. De Slimme Zorg Estafette duurt nog tot en met vrijdag 23 februari.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*