Bekijk het jaaroverzicht 2021 van ZWconnect

Afgelopen jaar fuseerden ZorgZijn Werkt en Care2Care in de nieuwe werkgeversvereniging ZWconnect. Gelijk kreeg onze organisatie een behoorlijke opgave mee, namelijk verbinden in tijden van afstand en crisis. Samen met onze leden, stakeholders en ons team hebben we alles op alles gezet om hier vorm en inhoud aan te geven. In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten dit heeft opgeleverd.

“We kijken terug op wederom een dynamisch jaar waarin we ons in een escaperoom, genaamd corona, leken te bevinden”, aldus Coralie Elmont, directeur van ZWconnect. “In een periode waarin de spelregels continu veranderden, bleven we naar oplossingen en uitdagingen zoeken.”

Terugblik

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

ZZP’ers gezocht voor Regionaal Innovatieportfolio Digitale Zorg


Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte professional met ervaring in het beheer en onderhoud van databanken of informatiesystemen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*