Even voorstellen: Thars Labee

Hoi allemaal, Thars hier! Ik ben die 26-jarige Brabander die zichzelf nu mag uitroepen tot de Projectleider Innovatie en Experimenteren bij ZWconnect sinds de eerste dag van dit jaar. Na twee jaar rondsnuffelen bij een innovatiekantoor voor de publieke sector, dacht ik: tijd voor wat anders. En voilà, hier ben ik!

'Vlammen in mijn innovatierol'

In mijn vorige avontuur bij de Driessen Groep, onder het label Lüün, begon ik als Adviseur Klantrelaties. Serieus, je moet ergens beginnen, toch? Daar ontdekte ik ZWconnect, een te gekke club met projecten die er echt toe doen. De wereld evolueert sneller dan een pizzabezorger met een turboknop, en het is best lastig voor de maatschappij om bij te blijven.

Bij ZWconnect ga ik nu vlammen in mijn innovatierol, met de Slimme Zorgestafette als een van mijn eerste projecten. Het doel van dit project? Alle zorghelden laten zien hoe ze technologie kunnen omarmen, tijd kunnen besparen en daardoor als een gelukkige vogel op de werkvloer kunnen rondfladderen. Waarom? Omdat innovatie belangrijk is, maar vooral omdat het ook gewoon leuk moet zijn. Laten we samen die vernieuwingsgolf berijden. Vragen over mij, mijn job, mijn projecten, of gewoon zin in een gezellige klets? Mail me op thars@zw-connect.nl of bel me op 06 – 82 73 06 69. Tot gauw!

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*