Even voorstellen: Thars Labee

Hoi allemaal, Thars hier! Ik ben die 26-jarige Brabander die zichzelf nu mag uitroepen tot de Projectleider Innovatie en Experimenteren bij ZWconnect sinds de eerste dag van dit jaar. Na twee jaar rondsnuffelen bij een innovatiekantoor voor de publieke sector, dacht ik: tijd voor wat anders. En voilà, hier ben ik!

'Vlammen in mijn innovatierol'

In mijn vorige avontuur bij de Driessen Groep, onder het label Lüün, begon ik als Adviseur Klantrelaties. Serieus, je moet ergens beginnen, toch? Daar ontdekte ik ZWconnect, een te gekke club met projecten die er echt toe doen. De wereld evolueert sneller dan een pizzabezorger met een turboknop, en het is best lastig voor de maatschappij om bij te blijven.

Bij ZWconnect ga ik nu vlammen in mijn innovatierol, met de Slimme Zorgestafette als een van mijn eerste projecten. Het doel van dit project? Alle zorghelden laten zien hoe ze technologie kunnen omarmen, tijd kunnen besparen en daardoor als een gelukkige vogel op de werkvloer kunnen rondfladderen. Waarom? Omdat innovatie belangrijk is, maar vooral omdat het ook gewoon leuk moet zijn. Laten we samen die vernieuwingsgolf berijden. Vragen over mij, mijn job, mijn projecten, of gewoon zin in een gezellige klets? Mail me op thars@zw-connect.nl of bel me op 06 – 82 73 06 69. Tot gauw!

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*