Even voorstellen: Iris Leliveld

Ik ben Iris Leliveld, 24 jaar en op 2 januari gestart bij ZWconnect als arbeidsmarktonderzoeker en analist. Dit is mijn eerste fulltime baan en hiervoor heb ik de bachelor Kunstmatige Intelligentie en de research master Taalkunde aan de Universiteit Utrecht gedaan.

'Iets voor mensen betekenen'

Onderzoek en data maken mij erg enthousiast en ik wilde na mijn afstuderen graag aan het werk in een organisatie waar ik als onderzoeker direct wat voor mensen kan betekenen. Ik ga dus met veel plezier aan de slag met arbeidsmarktvraagstukken op het gebied van zorg en welzijn!

Heb je vragen voor mij? Op maandag t/m donderdag ben ik bereikbaar op iris@zw-connect.nl of 06 30 81 27 54.

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*