Even voorstellen: Iris Leliveld

Ik ben Iris Leliveld, 24 jaar en op 2 januari gestart bij ZWconnect als arbeidsmarktonderzoeker en analist. Dit is mijn eerste fulltime baan en hiervoor heb ik de bachelor Kunstmatige Intelligentie en de research master Taalkunde aan de Universiteit Utrecht gedaan.

'Iets voor mensen betekenen'

Onderzoek en data maken mij erg enthousiast en ik wilde na mijn afstuderen graag aan het werk in een organisatie waar ik als onderzoeker direct wat voor mensen kan betekenen. Ik ga dus met veel plezier aan de slag met arbeidsmarktvraagstukken op het gebied van zorg en welzijn!

Heb je vragen voor mij? Op maandag t/m donderdag ben ik bereikbaar op iris@zw-connect.nl of 06 30 81 27 54.

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*