Even voorstellen…

Mijn naam is Saskia Hulsmann, 37 jaar, bijna 12,5 jaar getrouwd met Ewald en moeder van twee ondeugende jongens; Rick en Jack. Op 1 maart ben ik bij ZWconnect gestart in de functie van Officemanager.

'Heel variërend'

De afgelopen 4,5 jaar ben ik actief geweest op de facilitaire servicedesk van een wereldwijde leverancier van baanbrekende technische oplossingen aan ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in de olie- en gas-, hernieuwbare energie-, entertainment- en civiele markt. Een hele andere tak van sport dus.

Als officemanager heb ik de allerleukste baan van ZWconnect. Als officemanager kan je ’s ochtends nog niet vertellen wat je ’s middags gaat doen. En dat vind ik het leukste aan mijn werk. Het is heel variërend.

 

Als je vragen hebt, kennis wilt maken of als ik iets anders voor je kan betekenen dan ben ik bereikbaar op 06-22683318. Op maandag tot en met donderdag ben ik het beste bereikbaar. Liever mailen? Dan kan ook: saskia@zw-connect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*