Even voorstellen…

Mijn naam is Saskia Hulsmann, 37 jaar, bijna 12,5 jaar getrouwd met Ewald en moeder van twee ondeugende jongens; Rick en Jack. Op 1 maart ben ik bij ZWconnect gestart in de functie van Officemanager.

'Heel variërend'

De afgelopen 4,5 jaar ben ik actief geweest op de facilitaire servicedesk van een wereldwijde leverancier van baanbrekende technische oplossingen aan ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in de olie- en gas-, hernieuwbare energie-, entertainment- en civiele markt. Een hele andere tak van sport dus.

Als officemanager heb ik de allerleukste baan van ZWconnect. Als officemanager kan je ’s ochtends nog niet vertellen wat je ’s middags gaat doen. En dat vind ik het leukste aan mijn werk. Het is heel variërend.

 

Als je vragen hebt, kennis wilt maken of als ik iets anders voor je kan betekenen dan ben ik bereikbaar op 06-22683318. Op maandag tot en met donderdag ben ik het beste bereikbaar. Liever mailen? Dan kan ook: saskia@zw-connect.nl.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*