Even voorstellen…

Mijn naam is Saskia Hulsmann, 37 jaar, bijna 12,5 jaar getrouwd met Ewald en moeder van twee ondeugende jongens; Rick en Jack. Op 1 maart ben ik bij ZWconnect gestart in de functie van Officemanager.

'Heel variërend'

De afgelopen 4,5 jaar ben ik actief geweest op de facilitaire servicedesk van een wereldwijde leverancier van baanbrekende technische oplossingen aan ’s werelds meest toonaangevende bedrijven in de olie- en gas-, hernieuwbare energie-, entertainment- en civiele markt. Een hele andere tak van sport dus.

Als officemanager heb ik de allerleukste baan van ZWconnect. Als officemanager kan je ’s ochtends nog niet vertellen wat je ’s middags gaat doen. En dat vind ik het leukste aan mijn werk. Het is heel variërend.

 

Als je vragen hebt, kennis wilt maken of als ik iets anders voor je kan betekenen dan ben ik bereikbaar op 06-22683318. Op maandag tot en met donderdag ben ik het beste bereikbaar. Liever mailen? Dan kan ook: saskia@zw-connect.nl.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*