Even voorstellen…

Ik ben Margôt van Gils en sinds halverwege april werkzaam als operationeel manager bij ZWconnect. Ik heb gewerkt als data en business analist en de afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als teamleider op een operationele afdeling bij DSW Zorgverzekeraar.

'Structuur, samenhang en focus'

Ik ben altijd op zoek naar hoe ik zaken kan verbeteren. Is het iets kleins in een proces dat we achterwege kunnen laten of is het verstandig om iemand aan te laten haken om zo een project succesvol af te ronden. Vanuit verschillende invalshoeken probeer ik in kaart te brengen wat het beste is voor de medewerkers en de organisatie.

Ik kijk ernaar uit om te onderzoeken waar ik meer structuur, samenhang en focus kan brengen om zo ervoor te zorgen dat intern alles soepel verloopt zodat de medewerkers van ZWconnect zich volledig kunnen concentreren op de mooie projecten en opdrachten waarvoor ZWconnect zich inzet.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan contact met me op via margot@zw-connect.nl of 06 – 51 09 10 63.

Nieuws

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Samenwerking op de arbeidsmarkt; wat mag wel en niet?


Samenwerken op de arbeidsmarkt mag volgens de mededingingsregels, maar die samenwerking mag niet nadelig uitpakken voor zorgmedewerkers.

Vacature: Projectleider en -ondersteuner bij ZWconnect


Ben jij een gedreven projectleider en wil je een impactvolle rol spelen in de sector Zorg en Welzijn?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*