Even voorstellen…

Ik ben Margôt van Gils en sinds halverwege april werkzaam als operationeel manager bij ZWconnect. Ik heb gewerkt als data en business analist en de afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als teamleider op een operationele afdeling bij DSW Zorgverzekeraar.

'Structuur, samenhang en focus'

Ik ben altijd op zoek naar hoe ik zaken kan verbeteren. Is het iets kleins in een proces dat we achterwege kunnen laten of is het verstandig om iemand aan te laten haken om zo een project succesvol af te ronden. Vanuit verschillende invalshoeken probeer ik in kaart te brengen wat het beste is voor de medewerkers en de organisatie.

Ik kijk ernaar uit om te onderzoeken waar ik meer structuur, samenhang en focus kan brengen om zo ervoor te zorgen dat intern alles soepel verloopt zodat de medewerkers van ZWconnect zich volledig kunnen concentreren op de mooie projecten en opdrachten waarvoor ZWconnect zich inzet.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan contact met me op via margot@zw-connect.nl of 06 – 51 09 10 63.

Nieuws

HBO-modules voor werkenden in Zorg en Welzijn


Vanaf september 2022 starten twee modules: Communiceren in de zorg en Klinisch redeneren.

Manifest VVT: Samenwerken vanuit maatschappelijke betrokkenheid


Dit manifest is de basis van onze regionale ambitie in de samenwerking voor de arbeidsmarkt van de VVT.

Animatie: hoe werkt ZWconnect met jou aan de arbeidsmarktvraagstukken?


In deze animatie praten we je in anderhale minuut bij over onze werkwijze.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*