Even voorstellen…

Ik ben Margôt van Gils en sinds halverwege april werkzaam als operationeel manager bij ZWconnect. Ik heb gewerkt als data en business analist en de afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als teamleider op een operationele afdeling bij DSW Zorgverzekeraar.

'Structuur, samenhang en focus'

Ik ben altijd op zoek naar hoe ik zaken kan verbeteren. Is het iets kleins in een proces dat we achterwege kunnen laten of is het verstandig om iemand aan te laten haken om zo een project succesvol af te ronden. Vanuit verschillende invalshoeken probeer ik in kaart te brengen wat het beste is voor de medewerkers en de organisatie.

Ik kijk ernaar uit om te onderzoeken waar ik meer structuur, samenhang en focus kan brengen om zo ervoor te zorgen dat intern alles soepel verloopt zodat de medewerkers van ZWconnect zich volledig kunnen concentreren op de mooie projecten en opdrachten waarvoor ZWconnect zich inzet.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan contact met me op via margot@zw-connect.nl of 06 – 51 09 10 63.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*