Even voorstellen…

Ik ben Margôt van Gils en sinds halverwege april werkzaam als operationeel manager bij ZWconnect. Ik heb gewerkt als data en business analist en de afgelopen 3 jaar ben ik werkzaam geweest als teamleider op een operationele afdeling bij DSW Zorgverzekeraar.

'Structuur, samenhang en focus'

Ik ben altijd op zoek naar hoe ik zaken kan verbeteren. Is het iets kleins in een proces dat we achterwege kunnen laten of is het verstandig om iemand aan te laten haken om zo een project succesvol af te ronden. Vanuit verschillende invalshoeken probeer ik in kaart te brengen wat het beste is voor de medewerkers en de organisatie.

Ik kijk ernaar uit om te onderzoeken waar ik meer structuur, samenhang en focus kan brengen om zo ervoor te zorgen dat intern alles soepel verloopt zodat de medewerkers van ZWconnect zich volledig kunnen concentreren op de mooie projecten en opdrachten waarvoor ZWconnect zich inzet.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan contact met me op via margot@zw-connect.nl of 06 – 51 09 10 63.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

ZZP’ers gezocht voor Regionaal Innovatieportfolio Digitale Zorg


Ben jij een zelfstandige en resultaatgerichte professional met ervaring in het beheer en onderhoud van databanken of informatiesystemen?

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*