Gezocht: Projectleider

Lijkt het jou leuk om te werken voor ZWconnect? Dat komt goed uit, want wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste projectleider voor 24-32 uur!

De tekorten op de arbeidsmarkt vragen om flexibele oplossingen. Hoe kunnen we in continuïteit van Zorg en Welzijn voorzien en hoe houden we de kwaliteit hoog en de kosten behapbaar? We willen meer mensen in loondienst, maar merken ook een behoefte aan flexibele inzet, zowel aan de werkgevers kant als aan de medewerkers kant. Hoe kunnen we hier vanuit modern werkgeverschap met de medewerker centraal op inspelen? Als projectleider bij ZWconnect zijn dit vraagstukken waar jij je mee bezig gaat houden.

Meer informatie

Wat ga je doen?
 • Je houdt je bezig met initiatieven op het gebied van flexibilisering van arbeid in Zorg en Welzijn. Dit betekent dat jij je verdiept in bestaande initiatieven/pilots en de mogelijkheden onderzoekt om dit naar de regio te brengen of verder tot uitvoering te brengen. Hierbij maak je gebruik van al aanwezige kennis in de verschillende netwerken.
 • Gezien het dynamische vraagstuk vragen we affiniteit en ervaring met dit thema. Daarnaast snap je wat mogelijke (juridische) vraagstukken kunnen zijn bij het regionaal aanpakken van flexibilisering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een regionale flexpool. Je hebt oog voor zowel strategische als praktische aandachtspunten en weet wie je bij deze vraagstukken nodig hebt.
 • Je gaat actief aan de slag met werkgevers en stakeholders. Hierbij is het van belang dat je makkelijk verbinding weet te leggen in het netwerk en oog hebt voor de diverse belangen. Hierbij weet je ook te schakelen tussen diverse niveaus en gesprekspartners. Flexibiliteit raakt veel onderdelen in een organisatie. Jij weet dit als geen ander en weet wie jij binnen organisaties hierbij moet betrekken voor het juiste draagvlak en om tot resultaat te kunnen komen.
 • Je deelt goede voorbeelden actief in het netwerk, brengt kennis samen en haalt waar nodig expertise erbij om tot oplossingen te kunnen komen. Hierbij benut je ook het contact met en de kennis van andere regio’s.
 • Gezien de enorme diversiteit aan initiatieven is het van groot belang dat je het speelveld kan overzien en het overzicht weet te houden.

 

Wat breng je mee?
 • HBO/WO werk en denkniveau.
 • Ervaring binnen flexibilisering, bij voorkeur binnen Zorg en Welzijn.
 • Je bent een verbinder met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en verschillende belangen.
 • Je haalt plezier uit het delen van jouw kennis en ervaring binnen jouw netwerk en met je collega’s.
 • Je herkent je in de volgende competenties: resultaatgericht met gevoel voor teambelang, overtuigend, creatief en doorzetter. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig, weet jij ideeën goed tot uiting te brengen en weet je mensen te enthousiasmeren en aan je te binden.
 • Je weet goed om te gaan met de complexiteit van dit thema en laat je hier niet snel door ontmoedigen.
 • Ideeën weet jij makkelijk om te zetten in concrete plannen, waarbij je ook betrokkenheid weet te organiseren. Zowel intern als extern. Een project weet jij van A tot Z vorm te geven en te trekken met het nodige draagvlak.
Wie zijn wij?

Als werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn bieden wij organisaties een sterk regionaal netwerk voor samenwerking en kennisuitwisseling. Dit is cruciaal voor meer efficiency, slagkracht én sneller resultaat. En dat is hard nodig! Daarom werken wij samen met onze leden aan arbeidsmarktvraagstukken, zodat iedereen de zorg krijgt die hij verdient. Nu en in de toekomst! Wij zijn de spin in het web. We verbinden, delen kennis, inspireren, activeren en faciliteren. Ons credo is groots denken en lokaal doen in de regio’s Haaglanden, Nieuwe Waterweg Noord en Rijn Gouwe. Zo lossen we samen de arbeidsmarktvraagstukken van onze leden op, want we zetten ons in voor goede opleidingen, instroom, doorstroom en behoud. Met als resultaat genoeg gekwalificeerd, gemotiveerd en passend personeel. Samen staan we sterk en kunnen we de zorgvraag van de toekomst aan. Wat ons onderscheidt? We werken regionaal, branche-overstijgend met de focus op arbeidsmarktoplossingen. Wil je meer weten over onze organisatie, onze medewerkers en onze leden? Lees dan hier verder.

 

Wat heeft ZWconnect jou te bieden?
 • Ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid in een uitdagende werkomgeving met professionele collega’s.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgend cao Ziekenhuizen (onder andere deelname aan pensioenfonds en 13e maand).
 • Salariëring in FWG-55 (inschaling afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring).
 • Jaarcontract met intentie tot een vaste aanstelling.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot online leerplatform Goodhabitz.
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Prettige werkplek op een goed bereikbaar kantoor. Met elke donderdag de domibo.
 • Flexibiliteit in werkplek en -uren. Werkdagen in overleg.

 

We vinden diversiteit erg belangrijk en werken graag aan een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. We zijn daarom op zoek naar mensen (m/v/x) met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om samen een krachtig team te kunnen vormen.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Coralie Elmont, directeur ZWconnect, via coralie@zw-connect.nl of 06 – 82739970. Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar coralie@zw-connect.nl.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*