Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan

Op maandag 13 november vond de bijeenkomst ‘Van Regiobeeld naar Regioplan’ plaats. Het doel van deze bijeenkomst was het ophalen van transformatie-waardige initiatieven/projecten voor het regioplan Haaglanden. ZWconnect zorgt bij dit proces voor de verbinding tussen de verschillende initiatieven in de regio. 

Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december bij ons indienen via dit formulier.

Achtergrond

Regiobeelden en regioplannen zijn belangrijke hulpmiddelen voor regionale samenwerking. In de plannen wordt ingezoomd op de grootste knelpunten. Vraagstukken rondom de arbeidsmarkt behoren in alle regio’s tot de knelpunten. ZWconnect wil samen met de partners in regio Haaglanden tot input komen voor het regioplan op het gebied van de arbeidsmarktvraagstukken. Dit regioplan is een levend document dat aangepast en aangevuld zal worden gedurende de gehele periode van 2024-2026. Om aanspraak te kunnen maken op IZA-transformatiemiddelen is het versterkend als de kansrijke en haalbare initiatieven terug te vinden zijn in het regioplan. 

Tijdens de bijeenkomst van 13 november werden twee eerder ingediende projecten, Traineeship MBO en Coöperatie Zorg en Welzijn, toegelicht. Daarnaast werd de pilot Bijzondere doelgroepen met de aanwezigen gedeeld.

Hoe verder?

Heb jij zelf een succesvol project of  samenwerking op de arbeidsmarkt binnen de regio Haaglanden die je wil laten opnemen in het gezamenlijke regioplan? Laat het ons dan vóór 1 december weten via dit formulier.

Op 14 december willen we komen tot een integraal stuk, waar de eerder genoemde initiatieven in terugkomen. Over de aanvliegroute naar dit document heeft ZWconnect op 21 november a.s. een gesprek met zorgverzekeraar CZ. Via onze website zorgen wij voor actuele aansluiting op de voortgang rond het regioplan.

Alle subregio's

Hieronder vind je de kartrekkers voor alle subregio’s binnen het gebied van ZWconnect:

  • Haaglanden | REOS/Morgens coördinatie | ZWconnect (Caren Reinoud/Mireille Paardenkooper)
  • Zuid Holland Noord | Transmuralis coördinatie | ZWconnect (Merel Stuijfzand)
  • Midden Holland | Gedeelde Zorg coördinatie | ZWconnect (Merel Stuijfzand)
  • Westland, Schieland, Delfland | DSW coördinatie (Caren Reinoud/Mireille Paardenkooper)

Bijeenkomst gemist?

Je kunt hieronder de slides en de opname van de afgelopen bijeenkomst terugvinden.

Nieuws

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Ingrid Wolf nieuw bestuurslid ZWconnect


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. is Ingrid Wolf benoemd tot bestuurslid van ZWconnect.

Jaaroverzicht 2023: welke resultaten zijn er geboekt?


In ons jaaroverzicht nemen we je graag mee in de meest in het oog springende successen van 2023. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*