Toolkit Kom zorgen dan

In 2022 hebben de regionale werkgeversverenigingen de campagne ‘Kom zorgen dan’ gelanceerd. Het is een open source campagne zie door elke zorg- en welzijnsorganisatie en onderwijsinstelling kan worden ingezet om te communiceren richting jongeren op de middelbare school. De centrale boodschap is dat elk talent welkom is binnen Zorg en Welzijn: talenten die de jongeren al hebben, maar waarvan ze zich vaak niet beseffen dat dit juist krachten zijn die ze in hun toekomstige werk kunnen inzetten. Er is een toolkit ontwikkeld voor organisaties en instellingen. Hierin vind je alle middelen die je in kan zetten om te communiceren met deze doelgroep. Daarnaast is er een campagnewebsite en animatie voor de doelgroep.

Toolkit, campagnewebsite en animatie

Download hier de toolkit voor werkgevers en bekijk de campagnewebsite ‘Kom zorgen dan’ en de animatie ‘Kiezen voor een opleiding in Zorg en Welzijn’.

Nuttig artikel? Deel het met je collega's

Email
LinkedIn
Twitter
Facebook

Meer interessante kennisbank artikelen

Infographic: Stijging studenten met stage- en leerwerkplek

Deze infographic biedt inzicht in het aantal praktijklerende studenten in de ZWconnect regio die een vervulde stage- of leerwerkplek hebben.

Voorlichtingsmodules gehandicaptenzorg

Bekijk hier de voorlichtingsmodules die we samen met Middin, Ipse de Bruggen, Humanitas en ’s Heeren Loo hebben ontwikkeld voor de gehandicaptenzorg.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*