Toolkit Kom zorgen dan

In 2022 hebben de regionale werkgeversverenigingen de campagne ‘Kom zorgen dan’ gelanceerd. Het is een open source campagne zie door elke zorg- en welzijnsorganisatie en onderwijsinstelling kan worden ingezet om te communiceren richting jongeren op de middelbare school. De centrale boodschap is dat elk talent welkom is binnen Zorg en Welzijn: talenten die de jongeren al hebben, maar waarvan ze zich vaak niet beseffen dat dit juist krachten zijn die ze in hun toekomstige werk kunnen inzetten. Er is een toolkit ontwikkeld voor organisaties en instellingen. Hierin vind je alle middelen die je in kan zetten om te communiceren met deze doelgroep. Daarnaast is er een campagnewebsite en animatie voor de doelgroep.

Toolkit, campagnewebsite en animatie

Download hier de toolkit voor werkgevers en bekijk de campagnewebsite ‘Kom zorgen dan’ en de animatie ‘Kiezen voor een opleiding in Zorg en Welzijn’.

Nuttig artikel? Deel het met je collega's

Email
LinkedIn
Twitter
Facebook

Meer interessante kennisbank artikelen

Adviesrapport ‘Zorgvuldig arbeidsmigratiebeleid’

De Adviesraad Migratie (ACVZ) bood 29 september 2022 zijn adviesrapport over zorgvuldig arbeidsmigratiebeleid en vakmigranten van buiten de EU aan.

Huisvestingsinitiatieven voor zorg- en welzijnsmedewerkers

Met dit overzicht laten we zien welke initiatieven er zijn op het gebied van huisvesting, specifiek voor zorg- en welzijnsmedewerkers.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*