Leernetwerk Verzuim en Arbo: Overgang (VOL)

De overgang is een onvermijdelijke levensfase voor alle vrouwen en neemt jaren in beslag. Deze fase gaat gepaard met klachten die werkplezier en prestaties behoorlijk  kunnen aantasten. Dit wordt vaak onderschat. Door werkgever én werknemer. 

Tijdens deze bijeenkomst vertelt menopauzespecialist Estrocare over wat de overgang voor klachten kan geven en wat je hier als werkgever preventief aan kunt doen. Daarnaast neemt zorgorganisatie HWW ons mee in hoe zij dit hebben aangepakt. 

Let op: deze bijeenkomst is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar david@zw-connect.nl.

Leernetwerk Verzuim en Arbo: Overgang (VOL)

Kosten 

De inspiratiesessie is gratis toegankelijk voor leden van ZWconnect. Niet-leden betalen een bijdrage van 40 euro. Wil je als niet-lid deelnemen? Neem dan eerst contact op met David Huizing via david@zw-connect.nl

Je kunt tot één week van tevoren (tot en met donderdag 21 maart) kosteloos annuleren. Bij afmelding na 21 maart of bij ‘no-show’ wordt de volledig gevraagde bijdrage alsnog in rekening gebracht, ook bij leden. 

Voor wie 

In het Leernetwerk Verzuim en Arbo creëren we een dynamisch platform voor Arbo- en verzuimspecialisten om elkaar niet alleen te ontmoeten, maar ook om samen de diepte in te duiken. Deze netwerkgroep kent vier bijeenkomsten per jaar, waar ook de Matchtafels een belangrijk onderdeel van uitmaken.

Praktische info

De bijeenkomst vindt plaats bij ZWconnect (Louis Braillelaan 100, 2719 EK Zoetermeer).
Programmamanager
Programmamanager
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.
Heb je een vraag? Neem dan contact op met David.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*