Marjolijn van Tol

Projectleider

Als projectleider Sterk in je werk breng ik onze gratis loopbaancoaching-trajecten regionaal zo breed mogelijk onder de aandacht. Dit fantastische project is een geweldige kans voor iedereen die in Zorg en Welzijn werkt en wat hulp of advies kan gebruiken tijdens zijn of haar loopbaan. Ik geef hierbij graag voorlichting en advies over de mogelijkheden aan zowel werkgevers, zorg- en welzijnsprofessionals, aanverwante netwerken en koppel alles uiteraard door aan onze ervaren loopbaancoaches. Voor alle partijen ben ik de verbindende factor.

Iedereen verdient een luisterend oor

Als projectleider ben ik trots op mijn betekenisvolle werk. Ik kan elke dag mijn steentje bijdragen aan het gelukkiger en blijer maken van onze zorgprofessionals tijdens hun loopbaan. Want iedereen verdient weleens een luisterend oor en advies. Ik geloof oprecht dat dit helpend is in elke fase van je loopbaan. Ik zorg dat dit project de aandacht krijgt die het verdient en aansluitend voor een optimale samenwerking tussen alle partijen. Hierdoor worden wij allemaal gelukkiger in ons werk en kunnen wij onze zorgvragers de best mogelijke zorg blijven bieden. Hoe mooi is dat?

Mijn wens en visie voor de toekomst is om via Sterk in je werk zoveel mogelijk mensen te laten instromen en vooral behouden binnen de sector. Het behouden van medewerkers voor de zorg is een van de belangrijkste uitdagingen en oplossingen voor de personeelstekorten. Loopbaancoaching biedt echt antwoorden. Iedereen verdient het om met plezier te werken. Door regelmatig aandacht te hebben voor je loopbaan blijf je goed zorgen voor jezelf en als je goed zorgt voor jezelf kan je de beste zorg bieden aan een ander!

'Ik kan elke dag mijn steentje bijdragen aan het gelukkiger en blijer maken van onze zorgprofessionals tijdens hun loopbaan.'

Marjolijn van Tol

Projectleider

Projecten van Marjolijn van Tol

Sterk in je werk

Bij ZWconnect zijn er loopbaancoaches beschikbaar voor gesprekken met geïnteresseerden uit de regio.

Neem contact op met Marjolijn van Tol

Naam*
Toestemming*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*