Mantelafspraken met zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis

Onlangs hebben alle zorgverzekeraars de premies en voorwaarden voor 2021 bekendgemaakt. Vanuit ZorgZijn Werkt hebben we voor komend jaar mantelafspraken gemaakt met de zorgverzekeraars Menzis en Zilveren Kruis. De bij ons aangesloten organisaties kunnen gebruikmaken van deze aantrekkelijke afspraken. Graag vertellen we je hier meer over.

Hieronder vind je een verkort overzicht van ons mantelaanbod.

Menzis
Zilveren Kruis
Bruto premie
€ 130,-
€ 128,45
Korting basisverzekering
5%
5%
Netto premie
€ 123,50
€ 122,03
Korting aanvullende verzekeringen
10%
10%
Gezondheidsbudget
​€ 15,-*
€ 10,-*
Werkgeversbijdrage of garantieregeling (CAO-afhankelijk)
nee
nee
Extra’s
Werkgeverspakketten tegen betaling af te nemen.
Speciaal voor mensen die in de zorg werken is er de collectieve verzekering Aanvullend Zorg. Met extra vergoedingen passend bij het werk en voor thuis.

* Gezondheidsbudget per betalende verzekerde medewerker per jaar                                                    

Communicatie zorgmantels via de internetportal
Om de communicatie naar medewerkers goed te regelen en de verbindingen naar de betreffende verzekeraars goed te organiseren, laat ZorgZijn Werkt zich ondersteunen door haar intermediair Colijn & Partners. Organisaties die gebruikmaken van de mantelovereenkomsten krijgen een internetportal op maat, waar medewerkers alle informatie kunnen vinden over de collectieve regelingen. De portal bevat informatie over kortingen, eventuele extra vergoedingen in het collectief en uitgebreide dekkingsoverzichten. Ook kunnen alle zorgverzekeringen onderling vergeleken worden met behulp van de zorgvergelijker.

Wil je weten hoe een internetportal voor jouw organisatie eruit kan zien? Klik hier voor een demoversie. Jouw eigen portal kan binnen vijf werkdagen op maat worden gemaakt.

Nieuw: Dashboard Vitale Medewerkers
Het Dashboard Vitale Medewerkers is een waardevol instrument van Colijn & Partners waarmee jouw organisatie op een laagdrempelige manier medewerkers informeert over de mogelijkheden om gezond en met plezier aan het werk te blijven. Colijn & Partners heeft besloten om de basisversie van het Dashboard Vitale Medewerkers, met thema’s die actueel zijn in deze tijd, tot 1 februari 2021 beschikbaar te stellen aan alle instellingen die gebruik maken van de zorgmantels van ZorgZijn Werkt. Deze versie van het dashboard wordt automatisch toegevoegd aan de internetportal van medewerkers.info.

Hier zie je hoe de basisversie van het Dashboard Vitale Medewerkers er uitziet.

Meer informatie?
Maak je hier nog geen gebruik van en overweeg je om dit wel te gaan doen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Tjitske van der Velde, telefonisch via 06 – 27 62 51 21 of per mail via t.vandervelde@colijn.info.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*