Aanbod ‘Stap op één’ verlengd tot september 2021

​Zorg- en welzijnsmedewerkers zetten zichzelf van nature op de tweede plaats, maar juist nu is het belangrijk dat ze goed voor zichzelf zorgen. Daarom verlengen we ons aanbod ‘Stap op één’ tot september 2021.

‘Stap op één’ is een gratis online tool voor zorg- en welzijnsmedewerkers. In vijf dagen leren deelnemers op een leuke manier inzicht te krijgen in wat goed zorgen voor hen betekent en hoe ze dat in kleine stapjes kunnen realiseren. Op eenvoudige wijze leren de deelnemers om goed voor zichzelf zorgen, zodat ze ook goed voor de ander kunnen blijven zorgen. Dit komt op de lange termijn het werkplezier en de inzetbaarheid ten goede.

Wat kun je als organisatie doen?
De online tool is gratis te gebruiken door zorg- en welzijnsmedewerkers. Zij kunnen zich hiervoor eenvoudig aanmelden via de website van Stap op één. Om zoveel mogelijk medewerkers te bereiken, kunnen werkgevers de online tool bij hun medewerkers onder de aandacht te brengen. Om bij de promotie te ondersteunen is een online toolkit ontwikkeld. Deze kun je aanvragen via www.stapop1.nl/werkgever.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*