ZWconnect zoekt nieuwe bestuursleden

Wegens het vertrek van twee van onze bestuursleden ontstaan binnen het bestuur van ZWconnect twee vacatures. Zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement streven wij naar een representatieve en brede vertegenwoordiging van de werksoorten binnen zorg en welzijn, die aansluit bij de dynamiek, problematiek en samenstelling van de arbeidsmarktregio in het werkgebied van ZWconnect en naar een evenwichtige spreiding over het werkgebied van de vereniging.

Meer informatie

Het bestuur komt minimaal vijfmaal per jaar samen voor de bestuursvergadering en minimaal tweemaal per jaar voor de ALV. De ALV waarin de voordracht plaatsvindt is op 4 juli aanstaande. Het betreft een onbezoldigde functie. Als bestuurslid van ZWconnect maakt u deel uit van een waardevol netwerk en beslist u mee over de koers en strategie van de organisatie op een cruciaal thema, namelijk de arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn.

Geïnteresseerden kunnen vóór 15 mei hun interesse in deze functie kenbaar maken middels een mail aan coralie@zw-connect.nl (directeur ZWconnect). Wilt u meer weten over deze vacature? Lees dan verder op onze vacaturepagina.

Nieuws

Hanne Wiegman nieuwe directeur van ZWconnect


“Er ligt een mooie uitdaging om zorg en welzijn toekomstbestendig te maken voor onze samenleving”, aldus Wiegman.

Regioplan Haaglanden: een gezamenlijke benadering voor een gezonde regio


In het Regioplan bepalen de zorgpartijen, gemeenten en welzijnsorganisaties de belangrijkste prioriteiten in de regio.

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*