ZWconnect zoekt nieuwe bestuursleden

Wegens het vertrek van twee van onze bestuursleden ontstaan binnen het bestuur van ZWconnect twee vacatures. Zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement streven wij naar een representatieve en brede vertegenwoordiging van de werksoorten binnen zorg en welzijn, die aansluit bij de dynamiek, problematiek en samenstelling van de arbeidsmarktregio in het werkgebied van ZWconnect en naar een evenwichtige spreiding over het werkgebied van de vereniging.

Meer informatie

Het bestuur komt minimaal vijfmaal per jaar samen voor de bestuursvergadering en minimaal tweemaal per jaar voor de ALV. De ALV waarin de voordracht plaatsvindt is op 4 juli aanstaande. Het betreft een onbezoldigde functie. Als bestuurslid van ZWconnect maakt u deel uit van een waardevol netwerk en beslist u mee over de koers en strategie van de organisatie op een cruciaal thema, namelijk de arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn.

Geïnteresseerden kunnen vóór 15 mei hun interesse in deze functie kenbaar maken middels een mail aan coralie@zw-connect.nl (directeur ZWconnect). Wilt u meer weten over deze vacature? Lees dan verder op onze vacaturepagina.

Nieuws

Bekijk het jaaroverzicht 2022 van ZWconnect


In dit jaaroverzicht nemen we je graag mee in welke resultaten we het afgelopen jaar geboekt hebben.

Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek


ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden.

‘Voortgang arbeidsmarktpakket biedt kansen voor een gezonde arbeidsmarkt in zorg en welzijn’


Directeur-bestuurder Jelle Boonstra van RegioPlus reageert op een aantal punten uit de ‘voortgang arbeidsmarktpakket’.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*