ZWconnect zoekt nieuwe bestuursleden

Wegens het vertrek van twee van onze bestuursleden ontstaan binnen het bestuur van ZWconnect twee vacatures. Zoals opgenomen in het huishoudelijk reglement streven wij naar een representatieve en brede vertegenwoordiging van de werksoorten binnen zorg en welzijn, die aansluit bij de dynamiek, problematiek en samenstelling van de arbeidsmarktregio in het werkgebied van ZWconnect en naar een evenwichtige spreiding over het werkgebied van de vereniging.

Meer informatie

Het bestuur komt minimaal vijfmaal per jaar samen voor de bestuursvergadering en minimaal tweemaal per jaar voor de ALV. De ALV waarin de voordracht plaatsvindt is op 4 juli aanstaande. Het betreft een onbezoldigde functie. Als bestuurslid van ZWconnect maakt u deel uit van een waardevol netwerk en beslist u mee over de koers en strategie van de organisatie op een cruciaal thema, namelijk de arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn.

Geïnteresseerden kunnen vóór 15 mei hun interesse in deze functie kenbaar maken middels een mail aan coralie@zw-connect.nl (directeur ZWconnect). Wilt u meer weten over deze vacature? Lees dan verder op onze vacaturepagina.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Nieuwe directeur Hanne Wiegman: ‘Dichter op de veranderopdracht van onze leden zitten’


Hanne vertelt uitgebreid over haar achtergrond en visie op de uitdagingen die de sector Zorg en Welzijn te wachten staat.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*