ZorgScala genomineerd voor Nationale HR Zorg Award

ZorgScala, de branchevereniging van VVT-organisaties in de regio Haaglanden, is met haar Vitaliteitscafetaria genomineerd voor een Nationale HR Zorg Award. De winnaar hiervan wordt op 12 oktober aanstaande bekend gemaakt tijdens het HR-event van FWG Progressional People, ‘Live Energy’.

ZorgScala genomineerd voor Nationale HR Zorg Award

​ZorgScala, de branchevereniging van VVT-organisaties in de regio Haaglanden, is met haar Vitaliteitscafetaria genomineerd voor een Nationale HR Zorg Award. Dat is deze week door de jury bekendgemaakt.

De HR Zorg Award staat dit jaar in het teken van frisse ideeën en projecten van zorgorganisaties, waarmee medewerkers hun energie terugkrijgen én vasthouden. De inzendingen zijn beoordeeld op hun bijdrage aan nieuwe energie, de mate van innovatie, creativiteit en duurzaamheid. Juryvoorzitter Cathy van Beek: “De kwaliteit van de inzendingen was hoog en we zijn er enorm door geïnspireerd. Een groot compliment voor álle inzenders, het was zeker geen gemakkelijke opgave om er vijf uit te kiezen.”

Naast ZorgScala dingen nog vier andere organisaties mee om de prijs, namelijk Medisch Spectrum Twente, Sevagram, tanteLouise en De Wever.

Vitaliteitscafetaria

Een digitale snackbar vol ‘vitale snacks’ om vitaal en in balans te blijven. Dat is het Vitaliteitscafetaria van ZorgScala. Op het menu staan workshops, programma’s en trainingen die positief bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van zorgmedewerkers. Het assortiment is ingedeeld in thema’s over bijvoorbeeld fysieke, mentale en financiële balans, over corona, en over duurzaam leiderschap.

De vakjury bestond dit jaar, behalve Cathy van Beek, uit Marita Bossers (Planetree), Dick Veluwenkamp (namens de winnaar van 2019, Arkin), Bert Roelofs (Rivas) en Elise Merlijn (FNV). Zij werden ondersteund door een selectiecommissie bestaande uit Miloe van Sprang (GGZ Oost Brabant), Najla van Veen (IC-verpleegkundige en verbindingsofficier in de zorg) en Anouk ten Arve (IZZ).

Live Energy

De winnaar van de Nationale HR Zorg Award wordt op 12 oktober aanstaande bekend gemaakt tijdens het HR-event van FWG Progressional People, ‘Live Energy’. Naast de vakjuryprijs zal dan ook een publiekswinnaar worden gekozen en een eervolle vermelding uitgereikt. Zie www.fwg.nl/hr-event.

Kijk voor meer informatie over de Nationale HR Zorg Award op www.hrzorgaward.nl.

ZWconnect is partner van ZorgScala in het convenant RAAK VVT Haaglanden. Dit is een samenwerkingsverband tussen de VVT-organisaties in de regio Haaglanden (verenigd in ZorgScala), het zorgkantoor CZ, ZWconnect, de gemeente Den Haag en de Haagse opleidingsinstituten.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Inschrijvingen Sterk in je werk week 2023 geopend


De ideale kans om jouw medewerkers activiteiten aan te bieden die bijdragen aan hun vitaliteit.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*