Zorg en Welzijn promoten? Gebruik onze toolkit Voorlichting!

Om de instroom van toekomstige zorg- en welzijnsmedewerkers te waarborgen, is het belangrijk om de sector te promoten voor studenten en zij-instromers. Zij zijn zich immers niet altijd bewust van de diversiteit aan banen en opleidingen. Met die gedachte hebben we een communicatietoolkit ontwikkeld. Hierin vind je communicatie-uitingen die je in kunt zetten bij voorlichting over de sector Zorg en Welzijn.

Aanleiding

De sector Zorg en Welzijn kampt met tekorten. Als werkgeversvereniging vinden we het belangrijk om goede voorlichting te geven over werken en leren in deze mooie sector. Zo willen we iedereen die zich oriënteert op de arbeidsmarkt helpen een bewuste en onderbouwde keuze te maken. Hiervoor hebben we voorlichtingsmateriaal ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Dit zetten we in via onze eigen kanalen. Als we dit breder inzetten in de regio, zal de impact groter zijn.

In deze toolkit vind je daarom een overzicht van al het materiaal dat vrij te gebruiken is. Voorbeelden hiervan zijn de campagne ‘Ontdekdezorg’ en de jongerencampagne ‘Kom zorgen dan’. Daarnaast hebben we folders, branchevideo’s en animaties beschikbaar.

Toolkit Voorlichting

Download hier de toolkit Voorlichting.

Nieuws

Juvoly en Valtes winnen Nationale Zorginnovatieprijs 2024


De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest vernieuwende zorginnovatie in de opschalingsfase.

Nieuwe voorlichtingsmodules gehandicaptenzorg


De modules bestaan uit interactieve opdrachten en praktische informatie over het werken als begeleider in de GHZ.

Zes impactvolle arbeidsmarktprojecten benoemd tot koploper


De koplopers pitchten hun initiatieven en vertelden wat hun oplossingen zijn én vooral ook hoe zij te werk zijn gegaan.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*