Winnaars regionale actie medewerkerbetrokkenheid bekend

Eind vorig jaar heeft ZWconnect een regionale actie gehouden om de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren in de regio. Inmiddels zijn de winnaars bekend. Dit zijn:

  • Cedrah 
  • GGZ Delfland 
  • Frankelandgroep
  • DSV | verzorgd leven

Zij krijgen een bijdrage vanuit ZWconnect om hun idee op het gebied van medewerkerbetrokkenheid een stap verder te helpen. Wij wensen de winnaars veel plezier en succes met het verder uitvoeren van hun idee. De komende periode zullen wij in enkele artikelen de voortgang van deze initiatieven vermelden.  

De winnaars

Cedrah 

Cedrah ziet dat er onderwerpen uit hun MTO zijn die blijven liggen en niet worden door vertaald in daadwerkelijke acties. Daarom zetten zij een korte vragenlijst uit, gevolgd door dialoogsessies om in gesprek met de zorgprofessional gezamenlijk te komen tot een focus in de uitkomsten. Het doel hiervan is om het werkgeverschap toekomstbestendig te maken.


GGZ Delfland 

GGZ Delfland wil graag het meerjarenbeleid meer bekendheid geven en handvatten creëren voor de verpleegkundigen en agogen binnen de organisatie. Om aan dit beleid te kunnen werken wordt er door dverpleegkundige en agogische staf van GGZ Delfland een ‘Bemoei-je-met-de-zorg-dag’ georganiseerd. Een evenement waar een inspirerende presentatie wordt verzorgd en waar verpleegkundigen en agogen speeddaten met beleidsmakers vanuit de organisatie. 

Frankelandgroep 

Frankelandgroep ziet dat er naar aanleiding van hun exitinterviews meer aandacht nodig is voor collegiale support. Daarom gaan zij medewerkers per team en locatie opleiden om support te bieden aan collega’s die hier behoefte aan hebben. 
 

DSV | verzorgd leven 

De ambitie achter de activiteit van DSV | verzorgd leven is om medewerkers meer bewust te maken van hun eigen rol buiten de werkvloer in hun rol als ambassadeur. Om de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren kunnen medewerkers mensen aandragen om een klas te vullen voor een opleiding. Het team met de grootste bijdrage wint een teamuitje.

Nieuws

Hanne Wiegman nieuwe directeur van ZWconnect


“Er ligt een mooie uitdaging om zorg en welzijn toekomstbestendig te maken voor onze samenleving”, aldus Wiegman.

Regioplan Haaglanden: een gezamenlijke benadering voor een gezonde regio


In het Regioplan bepalen de zorgpartijen, gemeenten en welzijnsorganisaties de belangrijkste prioriteiten in de regio.

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*