Wij zoeken gepassioneerde en creatieve professionals voor onze projectplannen!

Ben jij enthousiast, creatief, flexibel en heb je ervaring in de sector zorg en welzijn? Dan zijn we op zoek naar jou! ZWconnect is momenteel op zoek naar zzp’ers die graag hun passie willen inzetten om projectplannen te ontwikkelen voor deze belangrijke sector.

'Maak impact'

Of je nu een achtergrond hebt als zorgprofessional, welzijnswerker of gewoon een grote passie hebt voor het verbeteren van de zorg, we nodigen je uit om met ons mee te doen! Samen kunnen we nieuwe ideeën en initiatieven ontwikkelen die een positieve impact zullen hebben op de sector.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar kirsten@zw-connect.nl. Vermeld hierin je kennis en ervaring in de sector zorg en welzijn, evenals het aantal uren per week dat je beschikbaar bent. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om verder te praten.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Innovatiekaart uitgebreid met nieuwe innovaties


De kaart is vernieuwd met vijf nieuwe innovaties en daarnaast een update van de al opgenomen initiatieven.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*