Wij zoeken gepassioneerde en creatieve professionals voor onze projectplannen!

Ben jij enthousiast, creatief, flexibel en heb je ervaring in de sector zorg en welzijn? Dan zijn we op zoek naar jou! ZWconnect is momenteel op zoek naar zzp’ers die graag hun passie willen inzetten om projectplannen te ontwikkelen voor deze belangrijke sector.

'Maak impact'

Of je nu een achtergrond hebt als zorgprofessional, welzijnswerker of gewoon een grote passie hebt voor het verbeteren van de zorg, we nodigen je uit om met ons mee te doen! Samen kunnen we nieuwe ideeën en initiatieven ontwikkelen die een positieve impact zullen hebben op de sector.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar kirsten@zw-connect.nl. Vermeld hierin je kennis en ervaring in de sector zorg en welzijn, evenals het aantal uren per week dat je beschikbaar bent. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om verder te praten.

Nieuws

Love2Innovate Festival: ‘Vooruitgang in de schijnwerpers’


In samenwerking met het Centrum voor Innovatief Vakmanschap organiseerde ZWconnect op woensdag 14 februari het Love2Innovate Festival.

Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis


Op dinsdag 7 februari jl. is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer.

ZWconnect trotse partner van Zorginnovatiehub


Per 1 februari 2024 is ZWconnect officieel trotse partner van de Zorginnovatiehub in Den Haag.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*