Website Retourticket naar de zorg gelanceerd

De sector Zorg en Welzijn staat te springen om nieuw personeel. Naast het aantrekken van schoolverlaters en zij-instromers, zijn ook herintreders een zeer interessante doelgroep voor recruiters. Zij hebben immers al de nodige ervaring opgedaan en kunnen relatief gemakkelijk de draad weer oppakken in hun oude vakgebied. Om deze herintreder opnieuw te enthousiasmeren en op een zeer laagdrempelige manier weer terug te laten keren, is de website Retourticket naar de zorg gelanceerd.

Samenwerkingsinitiatief

Via deze website kunnen herintreders zich snel en simpel aanmelden voor een retourticket. Daarna start hun reis terug naar de zorg en welzijn, eventueel met tussenkomst van gratis coaching via www.sterkinjewerk.nl. Wij kijken breed naar alle passende opties, want iedereen weet ‘oude liefde roest niet’ en deze liefde is wederzijds. Onze zorginstellingen willen herintreders namelijk heel graag terug en bieden ze graag een kans!

Retourticket naar de zorg is een samenwerkingsinitiatief van zorginstellingen in de regio Zuid-Holland: GGZ Rivierduinen, ’s Heeren Loo, Ipse de Bruggen, St. Anton Constandse, Topaz, Wijdezorg, Zonnehuisgroep Vlaardingen, Zorgpartners Midden-Holland, Groene Hart Ziekenhuis en Sterk in je werk. Kijk voor meer informatie op retourticketnaardezorg.nl.

Nieuws

Ontdekdezorg 2024: dit gaan we (en jij) doen!


Benieuwd hoe we de campagne dit jaar vorm willen geven? We geven je een overzicht. 

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*