Vul de bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid in!

Als lid van ZWconnect kun je gratis de bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid invullen. De bedrijfsscan geeft inzicht in hoe het binnen jouw organisatie staat met het vitaliteitsbeleid, wat er nodig is om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren en waar op korte termijn het meeste winst te behalen valt. 

De bedrijfsscan is een vragenlijst (40 vragen verdeeld over 10 modules) ontwikkeld door TNO en vul je in via het digitale platform van Johan. Minimaal twee personen binnen de organisatie vullen de scan in, waarna je een rapportage ontvangt met de resultaten. Aan de hand van dit rapport gaan we met jullie in gesprek om de resultaten te analyseren en te bekijken welke acties ondernomen kunnen worden. In deze flyer vind je meer informatie over de bedrijfsscan en hoe het invullen in zijn werk gaat. 

Dit levert de bedrijfsscan je op
  • Helder krijgen wat duurzame inzetbaarheid inhoudt voor de organisatie. 
  • Een beeld vormen van de beleving van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie. 
  • Draagvlak creëren onder stakeholders. Eenduidig beeld van vraagstukken. 
  • Trends in de markt in kaart brengen die van invloed zijn op het personeel. 
  • Inzicht in hoe er binnen een organisatie vanuit verschillende invalshoeken tegen het duurzame inzetbaarheidsbeleid wordt aangekeken. 
Vitaliteitsgesprek 

Na het invullen van de bedrijfsscan plannen we een afspraak, het zogeheten vitaliteitsgesprek, in om de resultaten te bespreken en te bekijken wat er gedaan kan worden om (het beleid op) Duurzame Inzetbaarheid te versterken, te horen wat er allemaal georganiseerd wordt op het gebied van vitaliteit binnen de organisatie, en of er knelpunten zijn. 

 

Interesse? 

Ben je benieuwd hoe duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie geregeld is en wil je de bedrijfsscan invullen? Neem dan vooral contact op met Nicolien Verhage (nicolien@zw-connect.nl, 06 – 82 73 67 21) of David Huizing (david@zw-connect.nl, 06 – 82 73 91 07).  

Nieuws

61.605 euro subsidie gerealiseerd voor Vouchers Coaching Mentale Vitaliteit


Vier zorginstellingen hebben gebruikgemaakt van deze subsidie om 65 van hun medewerkers toegang te geven tot waardevolle coachingstrajecten.

Even voorstellen: Jetty de Jongh


Onze nieuwe projectondersteuner Jetty de Jongh stelt zich graag aan je voor.

Aan de slag met ‘Welkom in de zorg’


In dit factsheet vertellen we je meer over dit initiatief en de voordelen van deelname. 

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*