Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag

Momenteel wordt in het centrum van Den Haag de woontoren ‘Adagio’ met 268 appartementen gebouwd. Leraren, politieagenten of werkenden in de zorg in Den Haag (de zogenoemde ‘cruciale beroepen’) komen mogelijk met voorrang in aanmerking voor een van deze appartementen. Dit geldt zolang de appartementen nog niet zijn verhuurd.

Het gaat om 2-, 3- en 4-kamer appartementen tussen de 55 m² en 155 m². Per 23 januari is de inschrijving geopend. De appartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd.

Voorwaarden

Voor de appartementen geldt een inkomensnorm waarbij het bruto maandinkomen (exclusief toeslagen en vakantiegeld) minimaal 3,75 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Voor tweeverdieners geldt in het geval van de cruciale beroepsgroepen dat het tweede inkomen voor 100 procent wordt bijgeteld (i.p.v. 75 procent voor reguliere huurders).

Alle voorwaarden en de procedure vind je in dit document.

 

 

Adagio ligt aan de Wijnhaven, Turfhaven en Schedeldoekshaven in het centrum van Den Haag. De woontoren maakt deel uit van de nieuwbouwontwikkeling Sonate in het Spuikwartier, waar zich ook het nieuwe muziekcentrum Amare bevindt. Het Spuikwartier ligt op 500 meter van Den Haag CS en in de buurt stoppen diverse trams en bussen.

Heb je vragen? Kijk op de website bij de ‘veelgestelde vragen’ voor meer informatie over het project en het verhuurproces. Hier vind je ook de contactgegevens van de verhuurder.

Nieuws

Projectleider aan het woord: Sterk in je werk


Deze keer vertelt projectleider Esmée van der Hagen over Sterk in je werk.

Vragenlijst: mentale vitaliteit binnen zorgorganisaties


Deze enquête is specifiek ontworpen om inzicht te krijgen in verschillende aspecten van jouw rol binnen de zorgpraktijk.

Maak kennis met de regioplannen


ZWconnect is voor de vier zorgkantoorregio’s en het Netwerk Acute Zorg West in haar gebied betrokken bij totstandkoming van deze plannen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*