Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag

Momenteel wordt in het centrum van Den Haag de woontoren ‘Adagio’ met 268 appartementen gebouwd. Leraren, politieagenten of werkenden in de zorg in Den Haag (de zogenoemde ‘cruciale beroepen’) komen mogelijk met voorrang in aanmerking voor een van deze appartementen. Dit geldt zolang de appartementen nog niet zijn verhuurd.

Het gaat om 2-, 3- en 4-kamer appartementen tussen de 55 m² en 155 m². Per 23 januari is de inschrijving geopend. De appartementen worden naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd.

Voorwaarden

Voor de appartementen geldt een inkomensnorm waarbij het bruto maandinkomen (exclusief toeslagen en vakantiegeld) minimaal 3,75 keer de kale maandhuur dient te bedragen. Voor tweeverdieners geldt in het geval van de cruciale beroepsgroepen dat het tweede inkomen voor 100 procent wordt bijgeteld (i.p.v. 75 procent voor reguliere huurders).

Alle voorwaarden en de procedure vind je in dit document.

 

 

Adagio ligt aan de Wijnhaven, Turfhaven en Schedeldoekshaven in het centrum van Den Haag. De woontoren maakt deel uit van de nieuwbouwontwikkeling Sonate in het Spuikwartier, waar zich ook het nieuwe muziekcentrum Amare bevindt. Het Spuikwartier ligt op 500 meter van Den Haag CS en in de buurt stoppen diverse trams en bussen.

Heb je vragen? Kijk op de website bij de ‘veelgestelde vragen’ voor meer informatie over het project en het verhuurproces. Hier vind je ook de contactgegevens van de verhuurder.

Nieuws

Voorrang voor zorgmedewerkers bij huurappartementen Den Haag


De appartementen in de Haagse woontoren Adagio zijn speciaal bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de zorg- of onderwijssector.

Inschrijvingen Sterk in je werk week 2023 geopend


De ideale kans om jouw medewerkers activiteiten aan te bieden die bijdragen aan hun vitaliteit.

RegioPlus reageert op Troonrede: ‘Te weinig urgentie over toekomst van zorg en welzijn’


De oproep aan politiek Den Haag is om de bakens te verzetten om samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio aan te moedigen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*