Vooraankondiging ledentevredenheidsonderzoek

ZWconnect hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar leden en om die reden zal er medio mei een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd worden. In dit onderzoek vragen we naar de tevredenheid over ons als vereniging, onze activiteiten en bereikbaarheid, actuele thema’s en mogelijke vernieuwing. De uitkomsten van dit onderzoek zijn voor ons heel waardevol. We kunnen hiermee onze dienstverlening verbeteren en het helpt ons bij het stellen van de juiste prioriteiten en activiteiten, afgestemd op jouw/jullie behoeften. De uitkomsten zullen ook meegenomen worden in het samenstellen van ons jaarplan voor volgend jaar. 

Inhoud

Met dit onderzoek krijg je de kans om, geheel anoniem, je mening te geven over de verschillende onderdelen van onze dienstverlening. Het kwalitatieve onderzoek wordt uitgevoerd door het externe onderzoeksbureau Presearch. Hierdoor is de anonimiteit en vertrouwelijkheid volledig gewaarborgd. 

Op maandag 15 of dinsdag 16 mei verstuurt Presearch een uitnodigingsmail met bijbehorende link. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 4 juli en via de website en nieuwsbrief zullen we de kwantitatieve resultaten delen. 

Afhankelijk van de resultaten en bij het vrijgeven van je persoonlijke gegevens vinden er nog kwalitatieve en persoonlijke gesprekken (fysiek/digitaal) plaats. Hiervoor zou je eind juni of in de maand juli benaderd kunnen worden door één van onze accounthouders. 

We kijken uit naar waardevolle resultaten waarmee we onze vereniging nog sterker en toekomstbestendiger kunnen maken. Zodat we met elkaar groots kunnen denken en lokaal kunnen doen! 

Nieuws

Maak gebruik van de STOZ-regeling


Deze regeling biedt zorgaanbieders de kans om subsidie aan te vragen voor het opschalen van digitale en hybride processen.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Even voorstellen: Edwin Parlevliet


Onze nieuwe projectleider Arbeidsmarktonderzoek Edwin Parlevliet stelt zich graag aan je voor!

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*