Verantwoording regionaal project ingediend

Met veel trots kijkt ZWconnect terug op de resultaten in de afgelopen drie jaar van het project VitaalKrachtige Regio. De afgelopen jaren hebben ZWconnect, CNV en verschillende werkgevers in de regio geïnvesteerd in de duurzame inzetbaarheid van het personeel in Zorg en Welzijn. Hiervoor hebben ZWconnect en CNV een bijdrage gevraagd vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Eindverantwoording

De eindverantwoording van dit project is vorige week ingediend, en gaat daarmee de laatste afrondende fase in. Er is veel gerealiseerd de afgelopen jaren. Er zijn veel verschillende pilots en activiteiten uitgevoerd, die allemaal bij hebben gedragen aan het inzetbaar maken en behouden van het meest waardevolle bezit: de menskracht in de zorg en welzijn. Corona heeft een grote impact gehad op de voortgang, maar met de flexibiliteit van alle deelnemers hebben we een mooi resultaat weten te boeken.

Een paar interessante feiten over het project:

  • In totaal hebben 14 organisaties meegedaan, die ieder hun eigen pilots en activiteiten hebben opgezet en uitgevoerd.
  • Er is een declaratie ingediend van 1.000.163 euro. Met een aangevraagd budget van 1 miljoen is dit een 100 procent realisatie.
  • De inhoudelijke verantwoording telt 202 pagina’s aan toelichting over alle pilots en activiteiten die zijn uitgevoerd.
  • In de urendeclaratie zitten 1.669 weekstaten voor in totaal 10.506 uur aan bestede tijd. Deze uren vertegenwoordigen een kostenpost van 426.593 euro.
  • Er zijn 164 facturen opgenomen in de declaratie, dit voor een kostenpost van 543.706 euro.

 

Het is nu afwachten op de controle van de verantwoording en de uitbetaling van de subsidie.

Partners

Hierbij danken wij alvast alle partijen die dit project mogelijk hebben gemaakt:

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Programma Leerwerkklimaat: meten is weten!


We voeren korte kwalitatieve scans bij organisaties uit om sterke punten en aandachtspunten in het Leerwerkklimaat te identificeren.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*