Terugblik symposium Leven Lang Ontwikkelen

Op dinsdag 1 februari organiseerden we ons symposium Leven Lang Ontwikkelen, in samenwerking met mboRijnland, ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool. In totaal waren zo’n 125 geïnteresseerden aanwezig bij de online bijeenkomst. Wij zijn trots op deze hoge opkomst en hopen dat we iedereen van voldoende informatie hebben kunnen voorzien. Bijzonder aan deze bijeenkomst was dat de livestream geheel werd verzorgd door studenten van het mboRijnland, studierichting Mediavormgeving mbo4.

Terugblik

Praatplaat

Tijdens het symposium bespraken we wat er nu en in de toekomst nodig is vanuit de arbeidsmarkt en lieten in twee rondetafelgesprekken aan bod komen hoe zowel het mbo als hbo ondersteunend kan zijn in het inrichten van Leven Lang Ontwikkelen (LLO). In de bijeenkomst werd deze zogeheten praatplaat gemaakt om schematisch weer te geven wat er gedurende anderhalf uur besproken werd.

 

Terug lezen/kijken

Heb je de bijeenkomst gemist, maar wil je graag weten welke onderwerpen de revue passeerden? Lees dan hier rustig terug wat de belangrijkste punten waren bij de verschillende onderdelen. Daarnaast kun je het symposium in zijn geheel terugkijken.

Netwerkgroepen

ZWconnect organiseert jaarrond meerdere netwerkgroepen rondom het thema opleiden. Voorbeelden hiervan zijn het Regionaal opleidersnetwerk, het Regionaal StageOverleg en het Netwerk Opleiden Midden Holland/Zuid-Holland Noord. Wil je met andere opleidersadviseurs, stageadviseurs en vertegenwoordigers uit het onderwijs sparren over opleidingsmogelijkheden? Meld je dan hier aan voor een van deze bijeenkomsten.

Terugkijken symposium Leven Lang Ontwikkelen

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van de bijeenkomst nog een vraag over Leven Lang Ontwikkelen of het symposium zelf? Neem dan contact op met Lies Lokkerbol, projectleider, via lies@zw-connect.nl of 06 – 86 84 67 92.

Nieuws

Arbeidsmarktcijfers op maat? We komen naar je toe!


Wist je dat je als werkgever arbeidsmarktcijfers op maat kunt laten maken voor jouw organisatie?

Subsidieverantwoording SectorplanPlus 2017-2022 officieel ingediend


In totaal is er in de periode tussen augustus 2017 en augustus 2022 voor 271 miljoen euro subsidie verantwoord.

Even voorstellen: Monique van Meurs


Onze nieuwe projectleider Monique van Meurs stelt zich graag aan je voor.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*