Terugblik symposium Leven Lang Ontwikkelen

Op dinsdag 1 februari organiseerden we ons symposium Leven Lang Ontwikkelen, in samenwerking met mboRijnland, ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool. In totaal waren zo’n 125 geïnteresseerden aanwezig bij de online bijeenkomst. Wij zijn trots op deze hoge opkomst en hopen dat we iedereen van voldoende informatie hebben kunnen voorzien. Bijzonder aan deze bijeenkomst was dat de livestream geheel werd verzorgd door studenten van het mboRijnland, studierichting Mediavormgeving mbo4.

Terugblik

Praatplaat

Tijdens het symposium bespraken we wat er nu en in de toekomst nodig is vanuit de arbeidsmarkt en lieten in twee rondetafelgesprekken aan bod komen hoe zowel het mbo als hbo ondersteunend kan zijn in het inrichten van Leven Lang Ontwikkelen (LLO). In de bijeenkomst werd deze zogeheten praatplaat gemaakt om schematisch weer te geven wat er gedurende anderhalf uur besproken werd.

 

Terug lezen/kijken

Heb je de bijeenkomst gemist, maar wil je graag weten welke onderwerpen de revue passeerden? Lees dan hier rustig terug wat de belangrijkste punten waren bij de verschillende onderdelen. Daarnaast kun je het symposium in zijn geheel terugkijken.

Netwerkgroepen

ZWconnect organiseert jaarrond meerdere netwerkgroepen rondom het thema opleiden. Voorbeelden hiervan zijn het Regionaal opleidersnetwerk, het Regionaal StageOverleg en het Netwerk Opleiden Midden Holland/Zuid-Holland Noord. Wil je met andere opleidersadviseurs, stageadviseurs en vertegenwoordigers uit het onderwijs sparren over opleidingsmogelijkheden? Meld je dan hier aan voor een van deze bijeenkomsten.

Terugkijken symposium Leven Lang Ontwikkelen

Meer informatie

Heb je naar aanleiding van de bijeenkomst nog een vraag over Leven Lang Ontwikkelen of het symposium zelf? Neem dan contact op met Lies Lokkerbol, projectleider, via lies@zw-connect.nl of 06 – 86 84 67 92.

Nieuws

Maak gebruik van de aantrekkelijke mantelafspraken van ZWconnect


Graag informeren we je over de mantelafspraken die ZWconnect heeft gemaakt met de zorgverzekeraars ONVZ en Zilveren Kruis.

Programma Leerwerkklimaat: meten is weten!


We voeren korte kwalitatieve scans bij organisaties uit om sterke punten en aandachtspunten in het Leerwerkklimaat te identificeren.

Deel jouw kansrijke initiatief voor het regioplan


Heb jij zelf een dergelijk initiatief voor de regio Haaglanden? Dan kun je deze nog tot 1 december indienen.

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*