Michel Winnubst

Projectleider

Bij ZWconnect zet ik mij in voor regionale samenwerking. Ik werk graag samen in de verschillende regionale netwerken en met de verschillende partijen in de regio: werkgevers, onderwijs, gemeenten, zorgkantoren. Ook hou ik mij bezig met de subsidiekansen die er liggen en hoe wij deze het beste regionaal in kunnen zetten in onze projecten.

Kansen in regionale netwerken

Zelf ben ik ontzettend trots op wat er in de regio allemaal gebeurt in de samenwerking. Ook ben ik erg trots op wat we regionaal hebben bereikt via verschillende subsidies, zoals het Sectorplan(Plus), ESF en NL leert door. Daarbij kijk ik zelf ook met veel plezier terug op alles wat de afgelopen jaren in gang is gezet met het VitaalKrachtige Regio project, en het ESF budget dat daar in zit.

Alleen in een sterk regionaal netwerk kunnen we door samen te werken bouwen aan de arbeidsmarktuitdagingen in de regio. Hier zet ik mij ook graag voor in, en ik zie nog veel kansen in het verder afstemmen en stroomlijnen van de samenwerking in de verschillende regionale netwerken.

'Alleen in een sterk regionaal netwerk kunnen we door samen te werken bouwen aan de arbeidsmarktuitdagingen in de regio.'

Michel Winnubst

Projectleider

Projecten van Michel Winnubst

VitaalKrachtige Regio

De inzetbaarheid van personeel is ontzettend belangrijk. ZWconnect investeert in duurzame inzetbaarheid, en daarmee behoud, van medewerkers.

RAAT

In regionale actieplannen van RAAT zijn afspraken en ambities vastgelegd om de personeelstekorten in zorg en welzijn aan te pakken.

Digivaardig in de zorg

ZWconnect zet zich binnen de coalitie Digivaardig in de Zorg in om medewerkers digivaardig te maken.

Medewerkerspanel Zorg en Welzijn

Met het medewerkerspanel halen we een breed gedragen basis op voor een visie, ondersteund voor en door zorgprofessionals.

Netwerkgroepen van Michel Winnubst

WEBvierkant ZZW Portretten 6634 Michel

HR-eindverantwoordelijken

Contactpersoon: Michel Winnubst
Dit is een platform voor regionale kennismaking, netwerken en inhoudelijk het gesprek voeren over actuele thema’s en projecten, die allemaal bijdragen aan het regionale arbeidsmarktprogramma. Tijdens bijeenkomsten van deze netwerkgroep wordt gesproken over de strategische arbeidsmarktvraagstukken en hoe we deze verder kunnen brengen in de regio en de eigen organisatie. | Deelnemers: HR-eindverantwoordelijken van leden.
E-mail: michel@zw-connect.nl
Tel: 06 - 82 73 06 69

Neem contact op met Michel Winnubst

Naam*
Toestemming*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*