Merel Stuijfzand

Programmamanager

Bij ZWconnect zorg ik ervoor dat jongeren op een inspirerende manier voorgelicht worden over het werk binnen de sector Zorg en Welzijn. We doen dit door middel van onze toolkit, die decanen en mentoren van diverse onderwijsinstellingen kunnen gebruiken. Ook kunnen wij zelf voorlichting geven op verschillende scholen. Binnen Zorg en Welzijn zijn er tal van mogelijkheden die aansluiten op vrijwel elke vakrichting en op alle opleidingsniveaus. Interesse? Bel of mail mij gerust!

Samenwerken in de regio

We organiseren periodiek de Matchtafels. Tijdens deze bijeenkomsten hebben werkgevers in de regio de mogelijkheid om elkaar te treffen en cv’s en vacatures uit te wisselen. Mede door het vergroten van regionale mobiliteit hoop ik dat zo min mogelijk medewerkers de sector verlaten. We zetten hierbij ook actief in op andere middelen, zoals het Zorg en Welzijn Plein, Sterk in je werk en het Recruitmentnetwerk.  

Samenwerken in de regio is ontzettend belangrijk, zeker gezien de huidige arbeidsmarkt. Samen onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en daar concreet mee aan de slag gaan, dat hoop ik bij ZWconnect te bereiken.

"Ik zorg ervoor dat jongeren op een inspirerende manier voorgelicht worden over het werk binnen de sector Zorg en Welzijn.

Merel Stuijfzand

Programmamanager

Projecten van Merel Stuijfzand

Werving

Wij streven ernaar dat jongeren en zij-instromers een goed beeld hebben van de opleidingen en werkmogelijkheden binnen Zorg en Welzijn.

Neem contact op met Merel Stuijfzand

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*