Loes Kwint

Communicatieadviseur

Als communicatieadviseur zet ik mij in om ZWconnect goed te positioneren, zodat we werkgevers laten zien wie we zijn, waar we voor staan en wat we concreet van hen kunnen betekenen. In dat kader houd ik me bezig met de corporate communicatie van ZWconnect en ondersteun ik projectleiders bij het overbrengen van de juiste informatie bij de juiste doelgroep. Daarnaast zit de loopbaanportal (Zorg en Welzijn Plein) in mijn portefeuille.

Positionering ZWconnect

Bijzonder trost ben ik op onze nieuwe huisstijl en website. Deze laatste dient als basis voor al onze communicatie-uitingen. De inrichting hiervan hebben we zo goed mogelijk laten aansluiten op de behoeften van onze leden. Met de gekozen opzet hopen we dat (potentiële) leden gemakkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn. Met een nieuwe website alleen ben je er niet. We zullen continu moeten werken aan onze zichtbaarheid en het laden van onze identiteit. Het verder finetunen van onze website, het optimaliseren van de nieuwsbrief en onze sociale mediakanalen en het afstemmen op wensen van onze leden zijn hierbij belangrijke speerpunten.

Daarnaast zijn we bezig met een herinrichting van het Zorg en Welzijn Plein. Hiermee willen we bereiken dat onze belangrijkste doelgroepen de juiste informatie krijgen voorgeschoteld zodat zij een goed beeld krijgen van hun mogelijkheden op gebied van instroom, opleiden en mobiliteit in Zorg en Welzijn binnen onze regio.

'Met een nieuwe website alleen ben je er niet. We zullen continu moeten werken aan onze zichtbaarheid en het laden van onze identiteit.'

Loes Kwint

Communicatieadviseur

Projecten van Loes Kwint

Loopbaanportal

Het loopbaanportaal voorziet in relevante informatie en vacatures om instroom, behoud en mobiliteit binnen Zorg en Welzijn te vergroten.

Neem contact op met Loes Kwint

Naam*
Toestemming*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Naam:*
Toestemming*