Loes Kwint

Communicatieadviseur

Als communicatieadviseur zet ik mij in om ZWconnect goed te positioneren, zodat we werkgevers laten zien wie we zijn, waar we voor staan en wat we concreet van hen kunnen betekenen. In dat kader houd ik me bezig met de corporate communicatie van ZWconnect en ondersteun ik projectleiders bij het overbrengen van de juiste informatie bij de juiste doelgroep. Daarnaast zit de loopbaanportal (Zorg en Welzijn Plein) in mijn portefeuille.

Positionering ZWconnect

Bijzonder trots ben ik op onze website. Deze dient als basis voor al onze communicatie-uitingen. De inrichting hiervan laten we zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften van onze leden. Daarom zijn we voortdurend bezig met de doorontwikkeling van de website. De kennisbank is onze laatste vernieuwing. Hiermee willen we ervoor zorgen dat belangrijke stukken, zoals onderzoeken, rapporten, factsheets en artikelen makkelijk terug te vinden zijn. Met alleen een goede website ben je er niet. We zullen continu onze programma’s en projecten onder de aandacht moeten brengen. Dit doen we onder andere via onze maandelijkse nieuwsbrief, mailings en sociale mediakanalen.

Daarnaast houden we ons als afdeling bezig met het Zorg en Welzijn Plein. Met dit loopbaanportaal willen we dat onze belangrijkste doelgroepen de juiste informatie krijgen zodat zij een goed beeld hebben van hun mogelijkheden op gebied van instroom, opleiden en mobiliteit in Zorg en Welzijn binnen onze regio.

'Met een website alleen ben je er niet. We zullen continu onze programma’s en projecten onder de aandacht moeten brengen.'

Loes Kwint

Communicatieadviseur

Projecten van Loes Kwint

Loopbaanportal

Het loopbaanportal voorziet in relevante informatie en vacatures om instroom, behoud en mobiliteit binnen Zorg en Welzijn te vergroten.

Netwerkgroepen van Loes Kwint

Loes 5394

Netwerkgroep Communicatie

Contactpersoon: Loes Kwint
In onze Netwerkgroep Communicatie komen communicatieadviseurs van regionale zorg- en welzijnsorganisaties bijeen om met elkaar in gesprek te gaan over arbeidsmarktcommunicatie. We bieden een platform voor ontmoeting en kennisuitwisseling.
E-mail: loes@zw-connect.nl
Tel: 06 - 82 74 32 68

Neem contact op met Loes Kwint

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam:*